Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familiesjov i Baboon City

26 september, 2013

Gratis

Danmarks store fantastiske indendørs forlystelsescenter i Herning er på over 9.000 m2 med mere end 200 vidt forskellige indendørs forlystelser, der på rigtig mange måder udfordrer både hurtighed, styrke og humør. Her er der virkelig noget for store og små i alle aldersgrupper, så hele familien er velkommen.
 
Check selv på hjemmesiden www.babooncity.dk og se den lange liste over alle aktiviteter, forlystelser og faciliteter.
 
Masser af aktiviteter
I Baboon City kan man bl.a. boltre sig i store trampoliner, ræse i radiobiler, ride på rodeotyr, spille minigolf, forcere klatrevæggen, besøge spillerummet med Playstation og computere, prøve de nye mooncars og morskabsmaskiner. Der er mini-karruseller til de små, nye Panamabaner, Airtrack, Xbox og meget, meget mere.
 
De større børn kan også vove sig op i Danmarks største dobbelte rutschebane, mens de mindre bl.a. kan more sig i den oppustelige Tarzan-bane og sørøverskibet.
 
Kun for FMKB
Alle kan trygt tage med til Baboon City denne dag, da der kun er adgang for deltagere, der er inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Alle isolationsregler kan således overholdes. Bedsteforældre og personale fra børnekræftafdelingerne er også velkomne.
 
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Baboon-buffet
De mange fysiske udfoldelser skærper appetitten, og når sulten melder sig, vil en rig­tig lækker Baboon-buffet blive rettet an. ‘Familier med kræftramte børn’ er vært ved hele arrangementet, så det er ganske gratis at deltage.
 
Skynd dig/jer at udfylde tilmeldingsblanketten og send den til Foreningens Sekretariat allersenest fredag den 6. september 2013. Nogle få dage før arrangementet vil alle de tilmeldte modtage adgangsbilletter m.v., som skal medbringes. Herefter er det så blot at starte bilen og finde frem til Baboon City på Åkirkebyvej 10, Herning.
 
Velkommen til en superaktiv eftermiddag og aften
i Baboon City torsdag den 26. september 2013 kl. 16.30 – 20.30.

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
26 september, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør