Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familiefilm i Rødovre Bio

25 maj, 2014

Gratis

Den 1. februar afholdt DR1 og en række humanitære organisationer den store Danmarksindsamling “Når mor mangler”.
 
Indsamlingen resulterede i et stort millionbeløb, men også at Solvej Rasmussen fra Aarup vandt to biografforestillinger i Rødovre Bio, hvor hun kan fylde hele salen.
 
Det har Solvej bedt ‘Familier med kræftramte børn’ om hjælp til, og derfor kan vi med glæde invitere medlemsfamilier og andre til herlige oplevelser på det hvide lærred.
 

Lørdag den 17. maj skal bl.a. George Clooney forsøge at redde alverdens kunstskatte før de bliver destrueret af nazisterne under 2. Verdenskrig. Den populære George har selv instrueret den morsomme krigsfilm og besat rollelisten med lutter berømtheder.
 
Søndag den 25. maj kan især alle børnene glæde sig til at se animationsfilmen om Hr. Peabody & Sherman om Hr. Peabody, en ikke helt almindelig hund, der kan tale og gå på to ben og samtidig er ufattelig klog, kultiveret og atletisk.
 
Lukkede forestillinger
Forestillingerne er lukkede særforestillinger, hvor der kun er adgang for inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’, og derfor kan børn i isolation også trygt være med.
 
Bedsteforældre og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne.
 
Det samme gælder de efter isolationsreglerne ‘godkendte’ besøgsvenner.
 
Deltagelse er helt og aldeles gratis. – Der er god plads til alle!
 
Man behøver således ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage – man skal blot tilhøre målgruppen. Vi understreger dog, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Hvor og hvornår vises filmene?
 
Rødovre Bio/Atlasbiograferne, Rødovre Centrum 96, 2610 Rødovre:
Lørdag den 17. maj kl. 18.40: Monumenternes Mænd  (mest for voksne)
Søndag den 25. maj kl. 11.00: Hr. Peabody & Sherman  (mest for børn)

Dørene åbnes ca. halv time før filmene starter, så der bliver tid til at forsyne sig med lidt slik, sodavand, popcorn og alle de andre vente- og filmgodter.
 
Billetter og et par praktiske oplysninger bliver tilsendt nogle få dage før filmene ruller hen over lærredet. Men husk nu familiens tilmelding, som skal være modtaget på Foreningens Sekretariat senest fredag den 2. maj!
 
Med venlig hilsen – og rigtig god biftur til alle,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
25 maj, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør