Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familiedrama på Folketeatret

1 oktober, 2013

Gratis

‘Valhalla – balladen om Balder’ er en eventyrlig og magisk musical om de gamle nordiske guder for alle – både store og små.
Med musikken til ‘Valhalla – balladen om Balder’ springer Sigurd Barrett ud som musicalkomponist og viser endnu en side af sit mangfoldige talent. Historien er bygget over Peter Madsens og Henning Kures berømte tegneserie, og tilskueren vil kunne genkende både scenografi og kostumer fra dens populære og helt forunderlige univers.
De to halvbrødre, Balder og Høder, er forelsket i den samme kvinde, Nanna. Jalousien mellem de to brødre slår gnister. Bedre bliver det ikke, da den luskede Loke blander sig. Høder beslutter at slå Balder ihjel for at vinde Nanna. Men ved gudernes mellemkomst forsones brødrene.
 
‘Valhalla – balladen om Balder’ er en musical, som fortæller de gamle myter på en helt ny måde i en forestilling for hele familien.
 
Lokes kiosk
Besøg Lokes Kiosk før og efter forestillingen. Her kan man købe alt fra drikkehorn, smykker af ben, trædolke, sværd, skjolde, vikingespil, de kendte tegneserier, musikken på CD, T-shirts til børn i alle aldre og meget, meget mere.
 
Lukket særforestilling kun for FMKB
‘Familier med kræftramte børn’ kan disponere over samtlige 550 pladser i salen.
 
Det betyder, at alle gældende isolationsregler kan overholdes, og at familier med et barn i intensiv behandling således også trykt kan deltage. Vi vil derfor opfordre disse familier til også at tilmelde sig og få en rigtig god oplevelse.
 
Bedsteforældre og personale fra børnekræftafdelingerne er også velkomne. Det samme gælder de efter isolationsreglerne ‘godkendte’ besøgsvenner.
 
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men vi gør opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smittefare over for børn i behandling for kræft.
 
Tilmelding
‘Valhalla – balladen om Balder’ er et ægte tilløbsstykke, så man skal løbe hurtigt for at sikre sig billetter, som vil blive fremsendt nogle få dage før forestillingen.
 
Tilmelding skal under alle omstændigheder ske omgående.
 
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
1 oktober, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør