Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fælles om Ans – opstartsmøde

28 april, 2021 - 19:00 - 20:30

Gratis

NU er det NU!

Vær med til at gøre Ans til det fedeste sted for FMKB’s medlemmer.

Deltag i online opstartsmøde onsdag den 28.april 2021 kl. 19-20.30

Kære medlemmer,
FMKB’s bestyrelse igangsætter hermed en proces for udviklingen af vores allesammens område i Ans.
 
Bestyrelsens afsæt for arbejdet med ”Fælles om Ans”
Med en opstartet proces og med tilknytning af en proceskonsulent, Marianne Houen Schmidt fra Rekommanderet/Remakers, står vi nu med en mulighed for at gennemføre en inddragende proces, hvor området forvandles til medlemmernes sted og hvor målet er, at Ans bliver et naturligt samlingspunkt for alle i foreningen.

  • Vi ønsker at vise, at Ans består og at vi i fællesskab kan skabe et nyt og forbedret miljø
  • Et åbent, samlende og levende sted, hvor foreningen blomstrer og fællesskabet og samarbejdet på tværs af medlemmerne styrkes
  • Et sted, hvor du/I har lyst til at kigge forbi – og som ikke er til at komme udenom
  • Et sted for alle aldre – men mest af alt et ”helle” for vores børn og unge
  • Hvor de fysiske rammer er fleksible og understøtter forskellige møder mellem mennesker. Men hvor der også er plads til individet og forskelligheden.

Derfor inviterer vi alle medlemmer med ind i processen, så I kan give jeres besyv med på, hvad I har af drømme og ønsker til, hvad vores fælles område i Ans skal kunne fremadrettet.
Ans i dag 
I dag er der på området et sommerhus, som kan lånes af foreningens medlemmer. Der er shelterplads og legeområde, som er blevet brugt til foreningsarrangementer og Unge camps. Derudover er der diverse servicebygninger til opbevaring mv., der er placeret spredt på grunden, sammen med et ældre stuehus, hvor sekretariatet holder til. På udearealerne er der udover shelterplads og legeområde også boldbaner, ATV-spor, en sø, små hytter og en forhindringsbane i skoven.
Deltag i processen
Processen opstartes for interesserede med et fælles virtuelt opstartsmøde onsdag den 28.april 2021 kl. 19-20.30, hvor vi bl.a. skal præcisere den fælles vision. Efterfølgende – i staten af maj – vil hver aktørgruppe (unge-netværket, familier, mentornetværk, træffere, psykolog, socialrådgiver og bestyrelsen) få separate møder med Marianne, hvor disse aktørers specifikke behov, ønsker og drømme til området kan udfoldes.

Tilmelding til online møde
Ønsker du at deltage i online opstartsmøde onsdag den 28. april kl. 19-20.30, så tilmeld dig inden søndag den 25. april herunder!
Mødet foregår over teams. Du vil efter tilmeldingsfristen modtage et link, som du skal benytte til mødet.
De bedste hilsner
Bestyrelsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
28 april, 2021
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
Gratis