Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En herlig tur i Baboon City

27 september, 2012

Gratis

Baboon City er Danmarks store fantastiske indendørs forlystelsescenter på over 9.000 m2 med mere end 200 forskellige indendørs forlystelser, der udfordrer både hurtighed, styrke og humør. Her er der virkelig noget for store og små i alle aldersgrupper, så hele familien er velkommen.
 
Alt foregår indendørs, og vel ankommet til Baboon City gælder det bare om, at prøve så mange aktiviteter som overhovedet muligt.
 
Det er næsten umuligt at fremhæve nogle forlystelser og aktiviteter frem for andre, men check selv inde på hjemmesiden www.babooncity.dk og se bl.a. den lange liste over alle aktiviteter og faciliteter.
 
Har familien tidligere været med FMKB i Baboon City, har den sikkert ikke nået at prøve alle aktiviteter og forlystelser, så nu er muligheden der igen.
 
De større børn kan vove sig op i Danmarks største dobbelte rutschebane og den høje­ste spiralrutschebane. De mindre kan bl.a. more sig i den oppustelige Tarzan-bane og sørøverskibet, mens de mindste kan få lov at regere i en hel mini-by.
Prøv også de forskellige rytmemaskiner, playstation, sortlys fodbold, pile-up maskiner og tennis samt den store klatrevæg.
 
Kun for FMKB
Alle kan trygt tage med til Baboon City denne dag, da der kun er adgang for deltagere, der er inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Alle isolationsregler kan således overholdes. Bedsteforældre og personale fra børnekræftafdelingerne er også velkomne.
 
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Baboon-buffet
De mange fysiske udfoldelser skærper appetitten, og når sulten melder sig, vil en rig­tig lækker Baboon-buffet blive rettet an. ‘Familier med kræftramte børn’ er vært ved hele arrangementet, så det er ganske gratis at deltage.
 
Skynd dig/jer at udfylde tilmeldingsblanketten og send den til Foreningens Sekretariat allersenest torsdag den 6. september. Nogle dage før arrangementet vil alle tilmeldte modtage adgangsbilletter m.v., som skal medbringes. Herefter er det blot at starte bilen og finde frem til Baboon City på Åkirkebyvej 10, Herning.
 
Velkommen til en superaktiv eftermiddag og aften
i Baboon City torsdag den 27. september kl. 16.30 – 20.30.

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
27 september, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør