Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En dejlig dag i Jyllands park Zoo

28 marts, 2015

Gratis

Jyllands Park Zoo og familien Nordestgaard er en af ‘Familier med kræftramte børns’ mest trofaste samarbejdspartnere. Det er i år 23. gang, at indehaverne står klar ved indgangen, når flere hundrede familiemedlemmer og andre inviterede valfarter til Jyllands Parks Zoo for at opleve en dejlig dag blandt dyr, underholdning, forlystelser og de mange aktiviteter.
 
De populære publikumstræffere som bl.a. søløveshowet og de mange aktiviteter kan naturligvis også oleves i år, og oven i det hele byder vi på herlig underholdning på scenen med Sørens Safari Show ved dagens afslutning.
 
Tag med til den dejlige park og oplev som de allerførste alle dyrene og aktiviteterne!
 
Velkommen i Haunstrup
Glæd jer til en fantastisk dag i Jyllands park Zoo! Og i år er den igen helt GRATIS!! Som i de mange tidligere år, er det også i år stor fornøjelse at invitere alle medlemsfamilier og andre til Jyllands Park Zoo dagen før Palmesøndag. Familien Nordestgaard tager for 21. gang imod ved indgangen fra kl. 10.00, og så går det ellers over stok og sten i den store park.
 
I den store park?
Jyllands Park Zoo rummer ca. 500 dyr fra alverdens lande, fra små søde søde mus til muskelsvulmende løver og mere end 5 meter høje giraffer. For de små bliver der naturligvis mulighed for at lege og kæle med knap så farlige dyr som geder, kaniner og andre mindre dyr og deres unger. I haven er der også el-biler, tog, både og karrusel samt mulighed for ponyridning.
 
Lærerig konkurrence
I anledning af jubilæet kan hver enkelt familie i år deltage i en meget spændende familiekonkurrence, hvor man rundt i parken skal finde svar på en række spørgsmål. Blandt alle rigtige besvarelser bliver der udtrukket 5 vindere, som hver får et gavekort til et 2 døgns ophold på Feriecenter Slettestrand i en ferielejlighed med plads til max. 5 personer. – Konkurrenceark bliver udleveret i Jyllands Park Zoo.
 
Søløveshow og fodring
Jyllands Park Zoo har ikke søløver men arten søbjørne, som er pelssæler. De har altid været et stort trækplaster, og igen i år skal vi hilse på Guela og Helena – og se, om de her i vinterens løb har lært endnu flere kunster. Der er søløveshow med fodring fra kl. 11.30.
 
Herudover er det en oplevelse at følge de høje giraffer og snu og snedige hyæner i deres store udendørsanlæg.
 
Læs selv mere om alle de spændende oplevelsesmuligheder på deres hjemmeside: www.jyllandsparkzoo.dk
 
Ved ankomst
Kl. 10.00 lægger vi traditionen tro ud med at byde alle deltagerne på et lille lækkert og gratis morgen/formiddags måltid med kaffe, the, juice og rundstykker.
 
Til frokost
Foreningen er igen i år vært ved dagens frokost, som bliver et lækkert måltid mad. Anfør på tilmeldelsesblanketten hvor mange børne- og voksenmenuer, familien ønsker. Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes til rimelige priser. Vi bliver sandsynligvis mange, og spisningen vil derfor foregå i flere lige store hold.
 
Sørens Safari Show
Multikunstneren og bugtaleren Søren Brynjolf indtager scenen, og med sig har hanbåde Aben Rango og Troels Tiger. Sammen optræder de denne dag i et herligt, meget sjovt og lidt frækt show.
 
Aben rango elsker allermest sangen om sig selv:”Åh abe! Åh abe!”. Tigeren er endnu mere fræk, og hele tiden misforstår den alt. Måske fordi alle dens striber i virkeligheden bare er narrestreger!
Safariguiden giver de to dyr masser afliv, så alle børnene jubler. De jubler også når han spiller guitar med en røremaskine, jonglerer med bananer, går på line og havd han ellers finder på. Jo, der er lagt op til en herlig underholdning med gys, grin, skæg og musik.
 
Kun for os
‘Familier med kræftramte børn’ inviterer til Jyllands Park Zoo lørdag den 28. marts. Det er dagen før Palmesøndag, og samtidigt dagen før parkens officielle sæsonåbning. Vi har parken helt for os selv denne dag, og derfor kan børn i isolation også trygt tage på safari blandt løver, tigre, giraffer og mange andre vilde dyr. Vi glæder os til at se rigtig mange børn og voksne til en dejlig forårsdag i Jyllands Park Zoo. Vi håber naturligvis på godt vejr, men det er nok en god idé at gardere sig mod vejrets luner med en fornuftig og praktisk påklædning.
 
Gratis deltagelse + overraskelse
Gratis deltagelse i dette store arrangement har vist sigat være uhyre populært, så det vil deltagelsen også være i år.  Det betyder, at entré, morgenmad, frokost, adgang til forlystelser, safarishow osv., osv.
 
Men det betyder jo aldeles ikke, at man kan undlade at melde sig til og bare møde op ved porten på selve dagen.
 
Tværtimod. For kun tilmeldte med adgangsbillet bliver nemlig lukket ind til alle herlighederne. Derfor: tilmelding til Sekretariatet så hurtigt som muligt, og allersenest fredag den 6. marts.
 
Til gengæld kan vi love, at alle børn, der er korrekt og rettidigt tilmeldt af deres forældre vil få en velsmagende overraskelse ved dagens afslutning. Adgangsbilletter og dagens endelige program vil blive tilsendt nogle dage før arran­gementet. Billetter skal medbringes og vises ved indgangen.
 
Hvem kan deltage?
Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre. Medlemmer af CanTeen og “Senvirkningerne” kan også deltage.
 
De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner og bedsteforæl­dre samt børnekræftafdelingernes personale er også velkomne til lige netop dette arrangement, så vi bedre kan sikre os nogle positive fælles sociale oplevelser med og specielt for de isolerede børn og deres familier.
 
Medlemskab af Foreningen er ikke nød­vendigt, dog skal vi som altid i forbin­delse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko overfor børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.
 
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn
 

Detaljer

Dato:
28 marts, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør