Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Emil fra Lønneberg

12 oktober, 2014

Gratis

Emil er en frisk dreng, der bare vil alle det godt, men alt for ofte kommer lidt galt afsted med sin hjælp. Som da han vil slikke det sidste suppe op fra suppeterrinenog sidder fast med hele hovedet. Eller da lillesøster Ida vil se hele Lønneberg på én gang, og Emil derfor hejser hende op i familiens flagstang.
 
Søndag den 12. oktober præsenterer MCH Herning Kongrescenter Astrid Lindgren-klassikeren som efterårets familiemusical. Som tidligere er scenen sat i Teatersalen, og også i år vil der være en masse spændende foyeraktiviteter lige før forestillingen.
 
Mon ikke du også har mulighed for både at hilse på og lige tage et billede af Emil, Ida, karlen Alfred, køkkenpigen Line, Mor Alma og Far Anton inden du går hjem?
 
Boller, lagkage og kakao fra kl. 14.30
Forestillingen starter kl. 15.30, men hvis familien kommer en time før tæppet går, byder “Familier med kræftramte børn” på friskbagte boller, lagkage, varm kakao og kaffe/the. traktementet finder sted i et seperat spiselokale, som vi har helt for os selv.
 
 
Forestillingen er udelukkende for inviterede af “Familier med kræftramte børn”, og derfor kan alle isolationsregler overholdes både under forestillingen i Teatersalen og i spisesalen. Medlemsfamilier med et barn i intensiv behandling kan derfor også trygt deltage, og vi opfordrer især disse familier til at tilmelde sig.
 
Bedsteforældre og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne. det samme gælder de efter isolationsreglerne “godkendte” besøgsvenner. Deltagelsen er helt og aldeles gratis – der er god plads til alle!
 
Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Nogle dage før forestillingen vil alle tilmeldte modtage yderligere praktiske informationer og billetter, som skal vises ved indgangen.
 
Tilmelding
Både MCH Herning Kongrescenter og Emil vil meget gerne vide, hvor mange der kommer, og derfor bedes I udfylde og sende familiens tilmelding til Sekretariatet hurtigst muligt og absolut senest torsdag den 25 . september
 
Med venlig hilsen – og på gensyn i Lønneberg
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
12 oktober, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør