Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårsdag i Cirkusland

19 oktober, 2014

Gratis

Hver dag fra lørdag den 11. oktober til og med søndag den 19. oktober tager Cirkus Arenas Cirkusland i Slagelse imod med cirkusforestilling, masser af oplevelser og aktiviteter til den helt store guldmedalje.
 
Her kan en dag i Cirkusland tilbringes med bl.a. besøg ved søløvebassinet, hvor Cirkus Arena i år præsenterer de stolte søløvemødre sammen med deres to nyfødte unger.
 
Show og dyr
Cirkusland er åbent for besøg af publikum hver dag fra kl. 10 til 17, men familien kan naturligvis bare komme og gå, som det nu passer bedst inden for dette tidsrum.
 
To gange i løbet af dagen kan man opleve søløvemødrene og deres nyfødte unger i søløvebassinet, og to gange i løbet af dagen er der cirkusforestilling med bl.a. klovne, jonglører, luftnummer, heste og sjove hunCirkus Arenas egen Pjerrot. Se selv mere på: www.cirkusland.dk
 
På grund af Cirkus Arenas mange dyr er det desværre ikke tilladt at medbringe hund.
 
Legeland i Cirkusland
I det store Legeland er der togbane, vandbane, karruseller, pariserhjul, rutschebane,fodboldspil, air-hockey og meget mere. Hvis da ikke ungerne hellere vil prøve at blive klovnesminket eller gå på vandet uden at blive våde. Eller prøve et cirkuskostume…
 
Se de søde søløveunger
Det er altid sjovt og populært at komme tæt på dyreunger, og i år kan Cirkusland præsentere to nyfødte søløveunger, som børnene vil elske at være sammen med og komme ganske tæt på. Husk endelig at tage fotoapparatet med!
 
Der vil være præsentation ved søløvebassinet to gange i løbet af dagen.
 
Sådan gør du:
Udfyld kuponen fra invitationen og tag hele siden med til Cirkusland. Aflever den i billetlugen, og alt er GRATIS. Evt forbrug af mad og drikkevarer etc. er naturligvis for egen regning.
 
Velkommen til sommersjov i Cirkusland!
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn
 

Detaljer

Dato:
19 oktober, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør

Dine informationer er modtaget

Vi takker for de indsendte informationer. Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@fmkb.dk