Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårsbio for hele familien

27 oktober, 2012

Gratis

‘Familier med kræftramte børn’ har i en årrække haft et godt samarbejde med Nordisk Film Biografer, og det er en fornøjelse endnu en gang at kunne invitere medlemmerne til en god og sjov filmoplevelse. Også denne gang er der tale om to gode premiere-film! Så velkommen foran det store hvide lærred, som med garanti giver en helt anden oplevelse end fladskærmen hjemme i stuen, uanset størrelse.
 
Så find frem til Dagmar Teatret i København, BioCity i Odense, Aarhus eller Aalborg!
I de fire biografer bliver der vist to film samtidigt, og alle i familien må derfor vælge.
Den ene film er “Far til fire – til søs”, den sjette film i række af nye Far til fire film.
I den anden film klarer Asterix og Obelix paragrafferne i England i “Asterix og briterne”.
 
Lukkede forestillinger
Forestillingerne er lukkede særforestillinger, hvor der kun er adgang for inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’, og derfor kan børn i isolation også trygt være med.
Bedsteforældre, andre nære pårørende og børnekræftafdelingernes personale er også velkomne, helt og aldeles gratis. – Der er god plads til alle!
 
Man behøver således ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage. Vi understreger dog, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Hvor og hvornår vises filmene?
 
København kl. 09.15: Dagmar Teatret, Jernbanegade 2Odense kl. 10.00: BioCity Odense, Banegård Center (speciel indgang)Aarhus kl. 10.00: BioCity Aarhus, Skt. Knuds Torv 15Aalborg kl. 10.30: BioCity Aalborg, John F. Kennedys Plads
Du kan læse mere om Asterix og Obelix og briterne her
Du kan læse mere om Far til fire til søs her
 
I alle biograferne åbnes dørene ca. halv time før filmene starter, så der bliver tid til at forsyne sig med lidt slik, sodavand, popcorn og alle de andre vente- og filmgodter.
“Far til fire – til søs” varer 1 time og 30 min., mens spilletiden på “Asterix og briterne” ikke er oplyst p.t. Filmene vises samtidigt. Du kan læse lidt om filmene på næste side.
 
Billetter og et par praktiske oplysninger bliver tilsendt et par dage før filmene ruller hen over lærredet. Men husk nu familiens tilmelding, som skal være modtaget på Foreningens Sekretariat senest onsdag den 10. oktober. – Hurtig tilmelding tilrådes!
 
Med venlig hilsen – og rigtig god biftur til alle,

Familier med kræftramte børn
 

 
 
 
 
Den ene film:
Far til fire – til søs
 
‘Far til fire – til søs’ er den sjette film i rækken med Niels Olsen i rollen som Far.
Hele familien er i fuldt sving med at forberede Søs’ og Peters bryllup, men pludselig ringer telefonen. Peters plejefar Skipper har brug for hjælp til at vinde en kapsejlads, så han kan få råd til at istandsætte sit skoleskib, der også var Peters barndomshjem.
 
Tidsplanen er meget stram, hvis både bryllup og kapsejlads skal kunne nås. Men Per overtaler alligevel familien til at stikke til søs og prøve at redde Peters barndomshjem.
 
I ‘Far til fire – til søs’ trækker hele familien i matrostøjet, for nu skal alle sejl sættes til for at vinde kapsejladsen og nå til Søs og Peters bryllup.
 
Se eller gense de mange folkekære skuespillere Niels Olsen, Jess Ingerslev, Bjarne Henriksen, Carla Mickelborg og alle de andre.
 
Filmen har premiere i danske biografer den 10. oktober og er egnet for børn fra 6 år og opefter – og naturligvis også alle de voksne.
 
 
Den anden film:
Asterix og briterne
 
Cæsar har rettet sit blik mod Britannien. Det varer ikke længe før han har fårt hele landet i et fast jerngreb.
 
I en lille by i Kent holder en håndfuld modige briter dog stand mod den romerske overmagt, men de har brug for hjælp. En af byens modige mænd er FixFax, og han tager over kanalen til den galliske landsby for at søge hjælp hos sin fætter Asterix.
 
Asterix og Obelix begiver sig mod Britannien medbringende en tønde med trylledrik, men undervejs bliver både tønden og Obelix kidnappet.
 
På deres færd til Britannien står de ikke kun overfor sørøvere og romere. På den britiske ø møder de den mest frygtede fjende af dem alle: den britiske mad.
 
Se, hvordan de gæve gallere alligevel klarer alle udfordringer i Britannien.
 
I ‘Asterix og briterne’ kan vi igen møde Edouard Baer som Asterix og den legendariske Gérard Depardieu som Obelix. Og som altid pynter den smukke Catherine Deneuve jo gevaldigt på lærredet.
 
‘Asterix og briterne’ er den fjerde film i live-action serien om Asterix og Obelix og har premiere i danske biografer den 17. oktober. Egnet for børn fra 12 år og opefter – samt naturligvis voksne.
 
 

Detaljer

Dato:
27 oktober, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør