Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EFTERÅRSBIO

4 oktober, 2014

Gratis

Find frem til en af Nordisk Films Biograferne (NFB) i København (Dagmar), i Odense,  Aarhus eller Aalborg! I de fire biografer bliver der vist to film samtidig, og alle i familien må derfor på forhånd vælge, hvilken film man ønsker at se. Den ene film er “Krummerne – Alt på spil”. Den anden er “Peddersen og Findus: Den  lille drillepind” hvor animation er blandet med rigtige optagelser.
 
Lukkede forestillinger
Forestillingerne er lukkede særforestillinger, hvor der kun er adgang for inviterede af “Familier med kræftramte børn”, og derfor kan børn i isolation også trygt være med. Alle bedsteforældre og personale fra kræftafdelingerne  er også velkomne. det samme gælder de efter isolationsregler “godkendte” besøgsvenner. Deltagelse er helt og aldeles gratis. – Der er god plads til alle!
 
Man behøver således ikke være medlem af “Familer med kræftramte børn” for at kunne deltage. Vi understrger dog, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Hvor og hvornår vises filmene?
København kl. 10.00: NFB Dagmar, Jernbanegade 2
Odense kl. 10.30: NFB Odense, Banagård Center (ved speciel indgang)
Aarhus kl. 10.00: NFB Aarhus, Skt. Knuds Torv 15
Aalborg kl. 10.30: NFB Aalborg, John F. Kennedys Plads
 
I alle biograferne åbnes dørene ca. halv time før filmene starter, så der bliver tid til at forsyne sig med sllik, sodavand, popcorn og alle de andre vente- og filmgodter. Krummerne varer 1 time og 35 min., mens spilletiden på “Peddersen og Findus” er 1 time og 45 min. Filmene vises samtidig
 
Billetter og et par praktiske oplysninger bliver tilsendt nogle få dage før filmene ruller hen over lærredet. Men husk nu, at familiens tilmelding, skal være modtaget på Foreningens Sekretariat senest mandag den 22. september!
 
Med venlig hilsen – og rigtig god biftur til alle,
Familer med Kræftramte børn
 
Lidt om de to film:
Krummerne – Alt på spil
FMKB har fornøjelsen af at invitere til premiere på den nyeste film om Krumme og hans skøre familie, og som altid er der velordnet kaos hjemme hos Krumme-familien. Krummer er ked af, at han ikke har nogen cykel, da skolen netop skal til at køre løb mod naboskolen.
 
Mor er pædagog og bliver fyret, hvis hun ikke uddanner sig til leder. far er lærer på Krummes skole, og vil helst gerne bare undervise i sløjd, hvor han eksperimenterer med sine opfindelser. Storesøster Stine skal på eskursion til Paris, men har ikke penge til turen.
Lillebroro Grunk er sur over de mange temaer, der er i hans børnehave. Når far samtidig siger op for at blive selvstændig, at et pat svindlere er ved at få alle smidt ud af ejendommen, at Grunk hjælper far med at opfinde, og kineserne vil stjælde det hele – så er det ikke mærkeligt, at Krumme synes, det er svært at være 11 år.
Læs mere om filmen her
 
Peddersen og Findus
Der er dømt hygge, når FMKB inviterer til familiefilm med det skøre makkerpar Peddersen og Findus i deres nyeste film “Peddersen og Findus: Den lille drillepind”.
 
Peddersen bor i et lille rødt hus langt oppe i Sverige, hvor han holder af at hugge brænde, lave sjove opfindelser, fiske og passe sine høns.  En dag giver hans betænksomme nabo Beda ham en kat, der kan holde ham lidt med selskab. Peddersen giver ham navnet Findus, og da han finder ud af at katten kan tale, begynder at langt uadskilleligt venskab.
 
Peddersens anden nabo Gustavsen har problemer med sine hane, der galer hele tiden, og den er llige ved at ende i Bedas gryde, men hun forbarmer sig over den, og beder Peddersen tage den til sig. Findus bliver ikke begejstret for hanen og føler sig udenfor.
Læs mere om filmen her

Detaljer

Dato:
4 oktober, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør