Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårsbiffen

24 oktober, 2015

Gratis

Find frem til en af Nordisk Film Biograferne (NFB) i København (Falkonér), i Odense, Aarhus eller Aalborg! I de fire biografer bliver der vist to film samtidigt, og alle i familien må derfor på forhånd vælge, hvilken film man ønsker at se.
 
Den ene film er “Far til fires vilde ferie”. Den anden film er animationsfilmen “Hotel Transylvania 2”, der er en opfølger til “Hotel Transylvania”.
 
Lukkede forestilinger
Forestillingerne er lukkede særforestillinger, hvor der kun er adgang for inviterede af “Familier med kræftramte børn”, og derfor kan børn i isolation også trygt være med. Alle bedsteforældre og personale fra børnekræftsafdelingerne er også velkomne. Det samme gælder de efter isolationsreglerne “godkendte” besøgsvenner. Deltagelse er helt og aldeles gratis – Der er god palds til alle!
 
Man behøver således ikke være medlem af “Familier med kræftramte børn” for at kunne deltage. Vi understreger dog, at deltaelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Hvor og hvornår vises filmene?
 
København kl. 10.00: NFB Falkonér, Sylows Allé 15, 2000 Frederiksberg
Odense kl. 09.00: NFB Odense, Østre Stationsvej 27, 2. sal, 5000 Odense
Aarhus kl. 10.00: NFB Aarhus, Skt. Knuds Torv 15, 8000 Aarhus C
Aalborg kl. 10.30: NFB Aalborg, John F. Kennedys Plads 1, 9000 Aalborg
 
I alle biograferne åbnes dørene ca. halv time før filmene starter, så der bliver tid til at forsyne sig med lidt slik, sodavand, popcorn og alle de andre vente- og filmgodter. Begge film varer ca. 1½ time. Filmene vises samtidigt.
 
Billetter og et par praktiske oplysninger bliver tilsendt nogle få dage før filmene ruller hen over lærredet. men husk nu familiens tilmelding, som skal være modtaget på Foreningens Sekretariat senest fredag den 9. oktober!
 
Lidt om de to film:
 
Far til fires vilde ferie
FMKB har fornøjelsen af at invitere til premiere på den nyeste Far til fire film. Her bliver familiens længe ventede ferie ved Vadehavet truet af, at Far bliver mistænkt for at være indbrudstyv.
 
Familien gør alt for at bevise hans uskyld – men Fars uheldige handlinger får ham desværre til at se mere og mere mistænkelig ud.
 
Til sidst må Lille-Per selv gøre noget ulovligt for at finde de rigtige tyve. Men det er ved at gå galt, og pludselig er hele øen overbevist om, at Far er skyldig, og at familien skal væk fra øen.
 
I sidste øjeblik finder Lille-Per det afgørende spor i jagten på de rigtige tyve, men selv dér lykkedes det ikke. Så hele familien må lægge en vild plan for at sikre, at tyvene ikke slipper væk fra øen.
 
 
 
Hotel Transylvania 2
Nu kan FMKB og NFB præsentere Transylvania 2, en helt ny og eventyrlig monster-komedie, der er opfølger til Hotel Transylvania. Men filmen kan nu sagtens ses uden at have set etteren!
 
På Hotel Transylvania synes alt at have ændret sig til det bedre. Draculas stive regler om, at kun monstre har adgang til hotellet er endeligt blevet mere afslappet, og nu har almindeligt dødelige også fået adgang til hotellet.
 
Drac er dog bekymret for, at hans søde barnebarn Dennis, som er halvt menneske, halvt vampyr, slet ikke viser tegn på at være vampyr. Så sammen med nogle andre beslutter Drac at give Dennis en solid “monster-uddannelse”.
 
Men hvad de ikke ved er, at Drac ældgamle Vlad aflægger sin søn et besøg. Og da han finder ud af, at hans oldebarn ikke er 100% vampyr, og at mennesker nu har adgang til Hotel Transylvania, bliver det hele mere end uhyrligt
 
Med venlig hilsen – og rigtig god biftur til alle,
Familier med kræftramte børn
 

Detaljer

Dato:
24 oktober, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør