Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårsfodbold i Aarhus

12 september, 2016 - 19:00 - 22:00

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_overlay_opacity=”50″ data_color_overlay=”#000000″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bg_color=”#ffffff” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]
Så står slaget mellem Jylland og Sjælland. Oplev de to mandskaber tørne ud i kampen for at sætte vigtige point ind på kontoen.
En ny sæson i Alka Superligaen er godt i gang, når den traditionsrige fodboldklub AGF, der blev oprettet i 1880, i Ceres Park & Arena i Aarhus møder FC Nordsjælland, der så dagens lys 123 år senere.
Kan den succesrige Glen Riddersholm drive sit aarhusmandskab til sejr, eller har FCNs træner Kasper Hjulmand styr på forsvaret, mens Joshua John har dynamit i støvlerne?
Ta’ med til kampen mandag den 12. september og oplev kamp til stregen.
Tidspunktet for kampens er nu fastsat til mandag den 12. september med kampstart kl. 19.00, men følg med på www.agf.dk og check evt. ændringer.
Du kan også se endelig spilletidspunkt, når du modtager dine billetter.
‘Familier med kræftramte børn’ har fået et stort antal billetter til denne kamp.
Det vil som altid være en god idé at møde op i god tid, da der vil være masser af aktiviteter og halløj på tribunen.
På stadion kan der naturligvis købes de berømte stadionpølser, sodavand og is.
Ceres Park & Arena ligger på Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.
Vi gør opmærksom på, at selve kampen også overværes af andre end medlemmer af ‘Familier med kræftramte børn’, og alle gældende isolationsregler kan således ikke forventes overholdt.
Tilmelding og konkurrence
På tilmeldingskuponen finder du en lille konkurrence, der går ud på at gætte resultatet af selve kampen. Alle, der på forhånd har gættet det rigtige resultat, deltager herefter i en lodtrækning om 6 flasker af en af de gode FMKB rødvine.
Du skal ligeledes være tilmeldt arrangementet rettidigt for at kunne deltage i denne konkurrence. Tilmeldingen skal således være modtaget på Sekretariatet absolut allersenest tirsdag den 30. august.
Vi sender herefter billetterne til dig sammen med nogle praktiske oplysninger.
Ta’ til Aarhus oplev slaget mellem Jylland og Sjælland!
Med venlig hilsen,
Familier med kræftramte børn
[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Detaljer

Dato:
12 september, 2016
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Hjemmeside:
http://www.agf.dk/

Arrangør