Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårsbio med FMKB 2019

9 november, 2019 - 09:30 - 11:30

EFTERÅRSBIO

Nu blænder FMKB og Nordisk Film Biografer (NFB) igen op for dugfriske premierefilm for hele familien. Og denne gang får familien to film at vælge mellem, så der er noget for enhver, stor som lille, voksne og børn.
Velkommen i Efterårsbio, hvor eventyrene udspiller sig på de store lærreder!
I Nordisk Film Biograferne i Odense, Aarhus og Aalborg samt i Falkonér i København bliver de to film vist samtidigt, og alle i familien må derfor på forhånd vælge, hvilken film det enkelte familiemedlem ønsker at se.
På den vedhæftede invitation, kan I læse lidt om de to film, og på den sidste side skal I sætte X ved den film, hver enkelt i familien ønsker at se lørdag den 9. november kl. 9.30.

Lukkede forestillinger

Alle forestillingerne er lukkede særforestillinger, hvor der kun er adgang for inviterede af ’Familier med kræftramte børn’, og derfor kan børn i isolation også trygt få en herlig og uforglemmelig biografoplevelse.
Hele familien og bedsteforældre, samt personale fra børnekræftafdelingerne er også velkomne. Det samme gælder de efter isolationsreglerne ’godkendte’ besøgsvenner.
Deltagelse er helt og aldeles gratis og denne dag er der god plads til alle!
Man behøver således ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage. Vi understreger dog, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.

Hvor og hvornår vises filmene?

København kl. 9.30: NFB Falkonér, Sylows Allé 15, 2000 Frederiksberg
Odense kl. 9.30: NFB Odense, Østre Stationsvej 27, 2. sal,  5000 Odense
Aarhus kl. 9.30: NFB Aarhus, Skt. Knuds Torv 15, 8000 Aarhus C
Aalborg kl. 9.30: NFB Aalborg, John F. Kennedys Plads 1, 9000 Aalborg
I alle biograferne åbnes dørene ca. halv time før filmene starter, så der bliver tid til at forsyne sig med lidt slik, sodavand, popcorn og alle de andre vente- og filmgodter.
Nogle dage før arrangementet modtager i mail om de sidste praktiske informationer vedr. billetter. Men husk nu familiens tilmelding, som skal være modtaget i Foreningens Sekretariat senest onsdag den 30. oktober!
Med venlig hilsen – og rigtig god efterårsbiftur til alle,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
9 november, 2019
Tidspunkt:
09:30 - 11:30
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside