Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårsbio 2017

7 oktober, 2017

I Nordisk Film Biograferne i Odense, Aarhus og Aalborg samt i Falkonér i København bliver de fire film vist samtidigt, og alle i familien må derfor på forhånd vælge, hvilken film det enkelte familiemedlem ønsker at se.
Lukkede forestillinger
Alle forestillingerne er lukkede særforestillinger, hvor der kun er adgang for inviterede af ’Familier med kræftramte børn’, og derfor kan børn i isolation også trygt få en herlig og uforglemmelig biografoplevelse. Alle bedsteforældre og personale fra børnekræftafdelingerne er også velkomne. Det samme gælder de efter isolationsreglerne ’godkendte’ besøgsvenner. Deltagelse er helt og aldeles gratis. – Der er er denne gang god plads til alle!
Man behøver således ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage. Vi understreger dog, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
Hvor og hvornår vises filmene?

  • København kl. 10.00: NFB Falkonér, Sylows Allé 15, 2000 Frederiksberg
  • Odense kl. 10.00: NFB Odense, Østre Stationsvej 27, 2. sal, 5000 Odense
  • Aarhus kl. 10.00: NFB Aarhus, Skt. Knuds Torv 15, 8000 Aarhus C
  • Aalborg kl. 10.00: NFB Aalborg, John F. Kennedys Plads 1, 9000 Aalborg

I alle biograferne åbnes dørene ca. halv time før filmene starter, så der bliver tid til at forsyne sig med lidt slik, sodavand, popcorn og alle de andre vente- og filmgodter.

Billetter og et par praktiske oplysninger bliver tilsendt nogle få dage før filmene ruller hen over lærredet. Men husk nu familiens tilmelding, som skal være modtaget på Foreningens Sekretariat senest fredag den 22. september!
Lidt om de fire film…

Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Denne danske animationsfilm handler om elefanten Sebastian og katten Mitcho.
Makkerparret skal hjælpe beboerne i den idylliske Solby med at finde deres elskede borgmester, J.B., der er forsvundet på mystisk vis. En dag modtager de en flaskepost fra J.B., der afslører, at han nu bor på Den Mystiske Ø, men han mener, at rejsen dertil vil være alt for farlig for Sebastian og Mitcho. I stedet planter de et frø, der snart vokser sig til en kæmpestor pære, og så er eventyret først rigtig for alvor begyndt. Filmen er baseret på Jakob Martin Strids børnebog af samme navn.
Sikke et cirkus
Den danske børne- og familiefilm ‘Sikke et cirkus’ handler om cirkusdirektøren Kaj og hans datter Ramona, og cirkusfamilien består af flere børnefigurer fra Ramasjang som Hr. Skæg, Onkel Reje, Rosa fra Rouladegade og Bamse. Efter en række hændelser synes Ramona, at nogen holder øje med hende, og hun får derfor brug for sine venner for at komme til bunds i mystikken.
Også selvom hemmeligheden kan ændre hendes liv for altid. Instruktøren Lotte Svendsen står også bag TV-serien og filmene om Max Pinlig. Oplev bl.a. Rasmus Bjerg og Søren Hauch-Fausbøll på slap line.
Biler 3
Animationsfilmen ‘Biler 3’ er den nye film i den utroligt populære serie om Lynet McQueen og hans venner.
McQueen er efterhånden en af de erfarne racerbiler, og han skal nu bevise overfor den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Der er nemlig ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model. Det bliver derfor en hård kamp for nr. 95 at komme forrest i feltet i Stempel Cup’en. Heldigvis får racerbilen hjælp af den unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på at få en sejr. ‘Biler 3’ følger ikke overraskende efter ’Biler’ og ’Biler 2’, og man kan næppe finde en femårig i Danmark, som ikke har hørt om Lynet McQueen.
My Little Pony Filmen
Animationen ‘My Little Pony Filmen’ er den første film med biografpremiere om de 6 små ponyer helt tilbage siden 1986. Ponyerne med navne som Twilight Sparkle, Applejack og Pinkie Pie skal stoppe den onde Storm King, der stjæler al magien i kongedømmet Equestria. For at redde deres hjem må ponyerne forlade Equestria for første gang og kaste sig ud i et helt fantastisk eventyr.
My Little Pony er et særdeles succesrigt 80’er-fænomen, som nu fremkalder nostalgi på det store filmlærred.
Vi glæder os til at se jer 🙂

Detaljer

Dato:
7 oktober, 2017
Hjemmeside:
http://www.nfbio.dk/

Arrangør