Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dyrene i Hakkebakkeskoven

14 oktober, 2012

Gratis

Mon ikke de fleste husker en bog, et musikstykke, en film eller en teaterforestilling, de synes særligt godt om og synes er en klassiker. I den kategori er der sikkert mange, der vil placere Thorbjørn Egners herlige bog tilbage fra 1953 ‘Dyrene i Hakkebakkeskoven’, som han selv har dramatiseret og skrevet musik til.
 
Teaterstykket er oversat af Halfdan Rasmussen, og så bliver det ikke meget bedre.
 
Nu får alle medlemsfamilier fra ‘Familier med kræftramte børn’ en helt enestående mulighed for gratis at opleve denne herlige forestilling, som bliver opført søndag den 14. oktober kl. 13.00 i MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37 i Herning.
 
Først lidt mere hygge
Forestillingen starter kl. 13.00, men allerede fra kl. 12.00 byder ‘Familier med kræftramte børn’ i foyeren på et lækkert, let måltid, der består af nogle håndlette Kongressandwich med forskelligt fyld. Også for børn.
 
Hertil kan man vælge en øl, sodavand/ kildevand. Til børnene er der brikjuice.
 
Under og efter måltidet er der naturligvis god lejlighed til at hygge sig med alle de andre publikummer fra Foreningen.
 
Lukket særforestilling
Søndag den 14. oktober kl. 13.00 er forestillingen ‘Dyrene i Hakkebakkeskoven’ og hele teatersalen reserveret kun til inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’.
 
Alle isolationsregler kan således overholdes, og familier med et barn i intensiv behandling kan derfor også trygt deltage.
 
Vi skal derfor opfordre disse familier til at deltage og få en oplevelse sammen med andre, der er eller har været i samme situation.
 
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier (far, mor og raske søskende) er velkomne. Bedsteforældrene til de syge børn må også meget gerne inviteres med denne dag. De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner (børn) er også velkomne til at deltage i arrangementet.
 
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.
 
Som altid skal vi dog gøre opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smittefare over for børn i behandling for kræft.
 
Forestillingen
“Man kunne have det så godt i skoven, hvis alle var venner, og de store lod de små være i fred. Så kunne de store hjælpe de små, og de små kunne hjælpe de store, for der er meget, de små kan, som de store ikke kan,” siger Morten Skovmus.
 
‘Dyrene i Hakkebakkeskoven’ er den rørende og morsomme fortælling om den frække Klatremus, hans bedste ven Morten Skovmus, den farlige Mikkel Ræv, den rare Bamsefar og alle de andre velkendte og folkekære karakterer.
 
Tag derfor hele familien med i teatret og syng med på alle de kendte sange, som:
“Når en peberkage-bager?”, “Den som spiser gulerødder?” eller “Hip Hurra for Bamsefar?” i denne rørende og morsomme fortælling, der har glædet og underholdt mange børn og voksne i snart 60 år.
Forestillingen varer ca. 2 timer med en lille pause undervejs og er egnet for alle børn og barnlige sjæle fra 5 år og opefter.
 
Tilmelding
Hele teatersalen i MCH Herning Kongrescenter rummer desværre ikke nær så mange pladser som Royal Albert Hall, så vi tilråder at være hurtig med tilmeldingen, som skal være fremme senest tirsdag den 25. september.
 
Nogle dage før arrangementet vil alle tilmeldte deltagere modtage yderligere informationer og billetter, som skal medbringes.
 

Med venlig hilsen og på gensyn,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
14 oktober, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør