Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DM kvartfinale i basketball

30 marts, 2015

Gratis

Basketballklubben har scoret tusinder af points siden klubben i 1953 blev etableret af 11 personer på Østergades Hotel i Aarhus. Og siden 1956 hvor USA´s dengang mest berømte basketballspiller Bob Cousy gav opvisning i Aarhus Stadions gamle hal, hvor han brillerede med at drible UDEN AT SE PÅ BOLDEN!! Det var tider…
 
Sammen med Arne Elkjær A/S, Rådgivende Ingeniører kan FMKB tilbyde et større antal billetter til kvartfinalen om danmarksmesterskabet med Bakken Bears som det ene hold. I skrivende stund er modstanderen ikke fundet, men at der bliver tale om et brag af en topkamp, er der absolut ikke tvivl om.
 
Oplev to af  Danmrks bedste basketballhold i DM kvartfinalen i Basketligaen:
 
Mandag den 30. marts kl. 19.00 i Vejlby-Risskov Hallen
 
Som nævnt er modstanderen ikke fundet men inden kampdagen kan du se hvem det bliver enten i dagspressen eller på: www.bakkenbears.com
 
Gang i tilskuerpladserne og dunk i kurven
Bakken Bears kan samle op til 7.000 tilksuer til holdets ligakampe, så der bliver liv og glade dage på rækkerne, når kvartfinalen fløjtes i gang. Kom i god tid og oplev stemningen. – Gældende isolationsregler kan desværre ikke overholdes.
 
Fotos og autografer efter kampen
Der er aftalt med Bakken Bears, at spillerne efter kampen kommer hen til vores tilskuerafsnit og hilser på. Her vil der være mulighed for at få en autograf, tage fotos og måske selfies af og med spillerne –  så medbring mobil eller fotoapparat.
 
Tilmelding
Selvom FMKB har fået tildelt et større antal billetter bliver der rift om dem. Derfor vil det være en glimrende idé at sende tilmeldingskuponen så hurtigt som muligt. husk at anfører hvor mange billetter, I ønsker fremsendt ca. en uges tid før, kampen finder sted.
 
Vejen til Vejlby-Risskov Hallen
Det er ikke alle, der tidligere har været i Vejlby-Risskov Hallen, men hvis du på kortet eller GPS´en finder Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov, kommer I det rigtige sted hen.
 
Med venlig hilsen og god fornøjelse i Vejlby-Risskov Hallen
Familier med kræftramte børn
 
 

Detaljer

Dato:
30 marts, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør