Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Disney On Ice

12 februar, 2017 - 12:00

‘Familier med kræftramte børn’ har medkort varsel skaffet et større antal billetter til Disney On Ice iJyske Bank BOXEN i Herning søndag den 12. februar kl. 18.30. Herkan hele familien komme til at opleve Disneys eventyrligeunivers.

100 års magi

Kom med, når Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And og Fedtmuleindtager isen med mange af deres bedste venner, fra en lang rækkeaf de højtelskede Disney-film gennem årtier lige fra Mickey Mousetil Frost.

Tag med på en helt fantastisk og uforglemmelig rejse medLøvernes Konge, oplev cowboys og spacerangers fra ToyStory-universet og overvær magiske flyvende tæpper i historien omAladdin.

Familien får samtidig fornøjelsen af at opleve en helt særligoptræden fra Frost-universet med de to prinsesser Anna og Elsa,bjergeventyreren Kristoff og alles yndlings-snemand Olaf fra denmest populære animerede spillefilm nogensinde.

Det imponerende show vil foruden de velkendte Disney-stjerner ogsåbyde på et helt internationalt hold af prisvindende skøjteløbere,medrivende koreografier og mere end 30 yndlings Disney-hits.

Åben forestilling

Denne aften vil der også være andre publikummer til stede iBOXEN, så gældende isolationsregler kan desværre ikke fuldt udoverholdes, selvom vores deltagere bliver placeret i noglesærskilte afsnit.

Tilmelding her og nu!

Billetterne er gratis og tildeles efter “først-til-mølleprincippet”, så med det meget korte varsel er det absolut vigtigtat få fuld fart hen over isen og få afleveret familiens tilmeldingmed det samme på en mail til Sekretariatet.

I modtager herefter snarest besked fra os på mail medoplysninger om, hvorvidt der er blevet reserveret billetter tiljer, og hvordan I vil få evt. billetter i hænde.

HUSK, at sende jeres tilmelding på mail tilSekretariatet med det samme!

Få en varm oplevelse på iseni Jyske Bank Boxen i Herning.

Familier med kræftramtebørn

Detaljer

Dato:
12 februar, 2017
Tidspunkt:
12:00