Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Der var engang en dreng

10 december, 2011

Gratis

Der er i og for sig ikke noget usædvanligt i, at en dreng får en lillesøster til jul. Det er vel den bedste gave, han kan få, men når den nye lillesøster oven i købet har vinger, bliver det endnu mere dejligt og spændende.
 
‘Familier med kræftramte børn’ har flere gange nydt en forestilling på Odense Teaters Store Scene, og lørdag den 10. december kl. 13.00 kan vi atter invitere alle vores medlemmer til en helt ekstraordinær, lukket særforestilling, hvor Foreningen disponerer over hele salen og samtlige 480 pladser.
 
Alle isolationsregler kan derfor overholdes, og vi vil derfor opfordre familier med et barn i intensiv behandling til også at deltage.Der var engang en dreng? I årets forestilling kan hele familien opleve smittende fortælleglæde og sangnumre, der ophæver tyngdekraften. Vi fortæller nemlig en historie, der er lidt ud over det sædvanlige.
Kalle får en lillesøster med vinger. Fødselslægen kalder dem “hudlapper”, og Karin fra kommunen siger, at de skal fjernes. Men Kalle har set lillesøster flyve. Han beslutter sig for at sætte en stopper for operationen og begiver sig ud på en eventyrlig rejse, hvor han får uventet følgeskab af eneboeren Alf.  I historiens skæve univers bliver Kalle og Alf lokket på afveje af kulørte pande-kagedamer og får hjælp af Snehvide og syv granvoksne dværge.
 
Som den naturligste ting i verden bryder personerne ud i sang til musik af bl.a. Poul Halberg og Stig Kreutzfeldt.Julehygge for alle “Der var engang en dreng – som fik en lillesøster til jul” bygger på komikerparret Wikke & Rasmussens film “Der var engang en dreng – som fik en lillesøster med vinger” fra 2006. Forestillingen er egnet for børn fra ca. 6 år.
Juleforestillingen fyger hen over Store Scene lørdag den 10. december kl. 13.00. Såvel før forestillingen som i pausen vil kiosk og bar være åben, og her kan man divertere sig selv og sine børn med stort set alt muligt lækkert og forfriskende. Sidste tilmelding til Sekretariatet er onsdag den 30. november.
Vel mødt i Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense C. Med venlig hilsen og god julefornøjelse Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
10 december, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør