Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Club La Santa Reunion

19 oktober, 2012

Gratis

Har du fået pustet ud efter ungdoms-campen i Club La Santa på Lanzarote? Er alle depoter atter fyldt op, og har du lyst til igen at mødes med alle de øvrige deltagere fra turen?
 
Så får du chancen nu.
 
Vi arrangerer nemlig Club La Santa Reunion i København, og den finder sted
i weekenden fra fredag den 19. til søndag den 21. oktober. Med all inclusive!
 
Hvis du havde en stor oplevelse i sommers på den kanariske vulkanø, vil du kunne få det samme i denne weekend. Her vil du møde alle de andre Lanzarotter fra ungdomsturen, og du kan også få lejlighed til at give turens instruktører en high five.
 
Fælles transport
For nogle kan det frembyde uoverstigelige problemer at transportere sig selv til København. Fra Jylland skal man forcere ikke mindre end to bælter, et af Europas største bro- og tunnelsystemer og flere hundrede af kilometer vej med massiv trafik.
 
Men tag det bare roligt. Foreningen arrangerer fælles transport, hvor der bliver mulighed for at hoppe på i enten Aarhus, Vejle eller Odense. Og hoppe af samme sted på hjemturen. Om det bliver med bus eller tog er endnu ikke fastlagt, men når vi har modtaget din tilmelding, vil du få tilsendt informationer om alt det praktiske. Opsamling vil ske mellem kl. 14.00 og kl. 15.30.
 
Fotodokumentation
Vi går ud fra, at du på Lanzarote havde flittigt gang i fotoapparatet og/eller mobilens fotoknap. Husk at medbringe alle de fotos og videoklip, du har. Og ledninger etc. til hotellets fladskærm.
 
Program:
Udelukkende for dine forældres skyld har vi sammensat et lille program, blot så de kan forsikre sig om, at du denne gang bliver i Danmark og samtidigt foretager dig noget fornuftigt.
 
Fredag den 19. oktober
Vi mødes alle på Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København SV og fordeler værelserne. Derefter regner vi med at skulle have noget lækkert at spise.
 
Lidt senere hygger vi os, kigger billeder/videoklip og griner sikkert en hel masse sammen.
 
Uddeling af diplom-beviser samt orientering om weekendens endelige program m.v.
 
Lørdag den 20. oktober
Efter at have bemægtiget os hotellets store morgenmadsbuffet tilbringer vi det meste af dagen i Zoologisk Have sammen med rigtig mange af alle Foreningens øvrige medlemsfamilier.
 
Om aftenen vil der være grande instruktør-surprise i vente.
 
(Medbring godt humør samt tøj og sko til fysisk aktivitet indendørs)
 
Søndag den 21. oktober
Morgenmad og herefter endnu en instruktør-surprise.
 
(Medbring godt humør samt tøj og sko til fysisk aktivitet udendørs)
Efter frokost slutter vi af og sætter kursen hjemad ca. kl. 14.00.
 
 
Sidste tilmelding er fredag den 28. september. Og den er bindende!

De bedste hilsener – og på glædeligt gensyn!
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
19 oktober, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør