Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Club La Santa Reunion

27 marts, 2015

Gratis

I Billund skal du lede længe efter palmer, vulkanudbrud og platos regionales españoles (spanske egnsretter). Til gengæld skal du ikke lede længe efter dine kammerater fra Club La Santa på Lanzarote. Oven i købet vil du møde de Lanzarotter, der var med den flyvende cigar til vulkanøen både i 2014 og 2015. – Så du får dobbelt op af godt samvær – plus en hel masse andet!
 
Du og din familie har modtaget en invitation til en dejlig dag fredag den 27. marts i LEGOLAND®.
 
Denne skal du i denne forbindelse se helt og aldeles bort fra og kun benytte den her vedhæftede tilmeldingsblanket til Lanzarotternes Genforening.
 
Kortfattet program
Fredag den 27. marts
Du ankommer til LEGOLAND – evt. sammen med din familie. Vi arrangerer fast mødetid og sted for alle Lanzarotterne, som denne dag deltager i den “almindelige” LEGOLAND-aktivitet med start fra kl. 10.00. Du kan vælge at hoppe på den gratis fælles bustransport, der er arrangeret for alle deltagende medlemsfamilier øst for Storebælt.
 
På Hotel LEGOLAND kan de passe godt på din kuffert og øvrige baggage i løbet af dagen.
 
Når du så har vinket farvel til den øvrige familie om eftermiddagen, mødes du med alle de andre Lanzarotter i Hotel LEGOLANDs reception. Her bliver I fordelt på værelserne. Når rådhusklokkerne ringer, er det tid til aftensmad. – Herefter godt og muntert samvær.
 
Lørdag den 28. marts
Når rådhusklokkerne ringer ekstra højt, er der morgenmad. Dagen vil være fyldt med masser af spændende aktiviteter, men der vil også være tid til samvær. Dagens måltider indtages, når hotellets køkken kalder til bords. Aftenen får fuld skrue med disko, dans, højrøstet tale og mange andre spændende ting. Når en ansvarlig, men overbærende og tålmodig voksen, klapper højt i hænderne, er det til køjs. (Husk at have plads i mobilen til et utal af billeder, nye navne, adresser og tlf. numre!)
 
Søndag den 29. marts
Når rådhusklokkerne ringer ekstra, ekstra højt er der morgenmad. Herefter indledes forsøget på at få alt pakket ned i kufferten, for ca. kl. 11.00 er der afrejse.
 
Transport
Hvis ikke du bliver hentet af en barmhjertig privatchauffør hopper du på den fælles, gratis transport, som ‘Familier med kræftramte børn’ tilbyder til alle deltagere øst for Storebælt. Hvis du krydser denne transportform af på tilmeldingsblanketten, får du nærmere besked om alt det praktiske.
 
Tilmelding og betaling
Du skal bruge den vedhæftede tilmeldingsblanket og huske at indbetale deltagergebyret, som anført på blanketten. Du skal være opmærksom på, at din tilmelding er bindende.
 
Så er der kun tilbage at vente på – og glæde dig til – at mødes med alle dine Lanzarotte-venner i LEGOLAND fredag den 27. marts 2015 kl. 10.00.
 
Med venlig hilsen og på gensyn
Familier med kræftramte børn
 

Detaljer

Dato:
27 marts, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør