Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Club La Santa på Lanzarote

19 januar, 2018 - 26 januar, 2018

Når du en kold og mørk januar morgen letter i en flyvemaskine i Billund, skal du blot tilbringe ca. 5 timer i 11 km. højde, før du 3.500 km senere lander på Lanzarote vest for Afrikas kyst.
I flyet er der en gruppe andre unge fra FMKB, og sammen skal I en helt forrygende tur til Club La Santa på den spændende kanariske vulkanø, hvor der er op til 200 varmt og solen skinner.
Du kan flyve med, hvis du selv er mellem 14 og ca. 22 år og i den afsluttende og stabile del af dit behandlingsforløb, eller hvis du inden for de seneste ca. tre år har afsluttet din kræftbehandling. Du kan imidlertid også deltage, hvis du har væsentlige fysiske og/eller psykiske senvirkninger efter behandlingen, selvom den er afsluttet ud over den nævnte tre års periode.
Du skal have gyldigt pas og helbredsmæssigt være så stabil, at der kan tegnes en rejseforsikring.
Dan og styrk dit netværk
På turen får du rig lejlighed til at snakke med andre, der er eller har været i samme situation som dig selv, og du kan styrke dine netværksgrupper og finde større livsglæde i et stærkt fællesskab.
Aktiviteter og afslapning
Med mere end 30 forskellige sportsaktiviteter er der nok at gå i gang med på Club La Santa.
Til at styre løjerne har vi allieret os med nogle unge friske undervisere og kompetente instruktører. De vil under hele turen være både jeres aktivitetscoaches og aktive hyggeonkler.
Programmet for ungdomsturen tilrettelægges ud fra den endelige sammensætning af deltagerne.
Der vil også være erfarne guider på udflugterne, når vi skal udforske den smukke vulkanø.
Herudover vil der være et par voksne repræsentanter fra FMKB med på turen som tovholdere.
På stedet vil en læge være behjælpelig, hvis der skulle opstå behov.
Beskeden egenbetaling
Vi flyver naturligvis til og fra Lanzarote, og det koster også lidt at huse og bespise en større flok unge i en uge. Derfor må du selv bidrage med et beløb på kr. 1.300,00 som egenbetaling.
All Inclusive
Ud over et passende antal lomme-euro skal du ikke bekymre dig om en masse andre udgifter. Egenbetalingen dækker således rejseforsikring, opsamlings- og afsætningsbus i Danmark, flyrejse, transfers, ophold i lejligheder, samtlige måltider, aktiviteter og udflugter.
Udrejse og hjemkomst i Billund
Afgang meget tidligt fredag morgen den 19. januar fra Billund Lufthavn og hjemkomst samme sted først på aftenen fredag den 26. januar 2018.
Foreningen sørger for opsamling og fælles transport med bus for deltagere fra/til Sjælland.
Nu skal du…
Huske at fortælle dine forældre, at du ønsker aktive oplevelser og et godt fællesskab på Lanzarote, udfylde begge sider af tilmeldingsblanketten, og sende den til Sekretariatet hurtigst muligt og absolut senest fredag den 1. december 2017.
I god tid før afrejse modtager du yderligere oplysninger med program, opsamling, tidspunkter etc.

Detaljer

Start:
19 januar, 2018
Slut:
26 januar, 2018
Hjemmeside:
https://www.clublasanta.com/

Arrangør