Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CLS Reunion

26 maj, 2017 - 28 maj, 2017

Hvis du vil have en forestilling om, hvad CLS Reunion er for noget, kan du sammenligne det med brølet, der vil lyde, hvis Spice Girls, ABBA, AQUA eller grevinde Alexandra og Martin bliver genforenet.
Du har ventet på det. Hele verden har ventet på det. Fra Grindsted til Grønland, fra Assens til Antarktis, fra Randers til Rom. Nu kommer den så endelig – invitationen til Club La Santa Reunion – hvor alle Lanzerotter skal mødes i Ans.
Sådan bliver din weekend
Det bliver ikke en afslapningsweekend med computerspil i køjen og med colaen og slikposen inden for rækkevidde. Tværtimod bliver det en aktiv weekend med det, erhvervslivet kalder teambuilding, men som vi kalder herligt og aktivt samvær med masser af kvalitet.
Hvor alle er sammen på samme vilkår.
Du skal deltage i forskellige sjove øvelser og motionere lidt. Pizzaen bliver erstattet med en ‘nærende’ kost. Dog uden reel garanti for, at alle havregrynene og juicen vil være økologisk.
Du skal ikke bekymre dig om at komme til at sove for længe. Du skal nok blive vækket af de andre. Eller af myndighederne.
Fredag er husketur
Når alle er ankommet ved 18-tiden og hele tumulten omkring fordeling af sengepladser er overstået, spiser vi. Herefter vil der være lejrstemning omkring bålet, og vi tager en tur ned ad mindernes vej. Husk derfor at tage dine billeder og videoklip med fra campen på Lanzarote.
Lørdag er den store dag
Der bliver fart over feltet fra morgenstunden. Med håndtaget i bund ræser vi rundt på de 4-hjulede ATV’ere, og efter frokost udsætter vi vores daglige kost for en nærmere undersøgelse. Bl.a. vil du blive forbavset over, hvor meget sukker, der er i den mad, vi spiser til hverdag.
Efter middagen bliver Lanzerotterne sat til at lave nogle øvelser, der skal styrke sammenholdet yderligere. Vi slutter af med at spille Stratego og afholde Ans mesterskaberne i alternative sportsdiscipliner. Mesterskaberne sluttes af med en revanchekamp i fodbold mod lederne
Fra Atlantico til Ans
Kan du huske restauranten Atlantico på Club La Santa? Vi genskaber den herlige grillduft og laver Barbecue Night. En dejlig aften med lækker mad, god stemning, bål, snobrød, “gæt og grimasser”, interessant musikquiz og spændende overraskelser til alle.
Der vil være mulighed for at overnatte i shelters eller hytter, hvis nogen har lyst at prøve det.
Søndag med verdensmesterskaber og afsked
Lanzerotter er verdens bedste bobspillere. Hvem der er den bedste, finder vi ud af, når der søndag formiddag afholdes verdensmesterskab i det sjove spil. Flotte præmier til vinderne.
Når vinderne er fundet, rydder vi op og sætter kursen hjemad kl. 13.30.

Den praktiske side

Gratis transport fra Sjælland
For deltagere fra Sjælland kan det frembyde uoverstigelige problemer at forcere ikke mindre end to bælter, diverse bro- og tunnelsystemer samt flere hundrede kilometer med massiv trafik for at komme til og fra Ans.
Derfor refunderer FMKB dine udgifter til tog, bus eller fælles kørsel i egen bil. Sidstnævnte til statens takster. Billetter og kørselsafregning sendes til Sekretariatet efter arrangementet.
Deltagere, som ankommer i tog eller bus, vil blive hentet og bragt fra/til Aarhus Banegård.
Hvis man ønsker at komme med bus eller tog til Aarhus Banegård, skal ankomsttidspunktet fredag være mellem kl. 17.30-18.00, således vi kan samle alle op på en gang.
Lidt bagage
Det er ikke meget, du får brug for i Ans. Men tag alligevel lidt med, f.eks.:

  • weeken-dtaske pakket med tøj til udendørs brug, passende til aktuelle vejrforhold
  • tøj og gode sko til bevægelse i terræn
  • billeder fra Club La Santa. (Hvis du har en kopi af Eifeltårnet, så tag også bare den med – hvis du synes, den er flot.)
  • sovepose og evt. liggeunderlag

The Spirit of CLS
Det er et absolut krav, at du medbringer dit bedste humør og store forventninger om, at det bliver en skæppeskøn weekend for alle deltagere.
Samtykke
Det er næsten ikke nødvendigt, men det er alligevel nok en god idé at fortælle dine forældre, at du skal til Club La Santa Reunion i denne weekend.

Detaljer

Start:
26 maj, 2017
Slut:
28 maj, 2017