Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cirkus Arena besøger Aarhus

21 april, 2018 - 14:15 - 19:15

Nordens største cirkus har i år sammensat en eventyrlig forestilling, hvor rapperen Clemens og Patrick Berdino som Klovnen og Kronprinsen rejser verden rundt for at finde det magiske, der kan redde Kronprinsens cirkus.
”Klovne og Kronprinsen” er fyldt med musik og sange, der er skrevet til årets forestilling, så tag med på en eventyrlig rejse i det store telt, hvor der kun er adgang for deltagere, som er inviteret af ’Familier med kræftramte børn’.
Alle isolationsregler kan overholdes, således at familier med børn i kræftbehandling også trygt kan deltage. Det er også muligt at medbringe kørestol ind i teltet.
Program, Cirkus Arena, Aarhus:
Kl. 14.15 – 14.30           Familier med kræftramte børn er parat til at tage imod.
Kl. 14.30 – 15.15           Mulighed for at se dyrene på en rundtur på cirkuspladsen.
Kl. 15.15 – 15.30           Indtages pladserne på stolerækkerne.
Kl. 15.30 – 16.45           1. afdeling af ’Klovnen og Kronprinsen’.
Kl. 16.45 – 17.00           Pause.
Kl. 17.00 – 18.15           2. afdeling af ’Klovnen og Kronprinsen’.
Cirkus Arena – Nordens største cirkus – byder således på i alt ca. 4 timers spændende aktiviteter og underholdning for hele familien.
Besøg i staldene og rundgang på pladsen
Hvis familien ankommer til Cirkus Arena ca. en time før forestillingen, vil der være mulighed for at komme om bag manegen for at besøge dyrestaldene og gå rundt og fornemme den helt specielle stemning og atmosfære med liv og glæde, der er på hele cirkuspladsen.
En eftermiddag i Cirkus Arena er altid i sig selv en stor oplevelse. Mens børnene klapper dyrene, vil der også være god lejlighed til at møde og snakke med andre familier, der er i samme situation som en selv. Især, hvis man møder op i god tid.
Familier med kræftramte børn byder i Tangkrogen, Aarhus velkommen til ’Klovnen og Kronprinsen – jagten på den tabte tåre’!
Tag med Clemens og Patrick Berdino på en helt eventyrlig rejse til fjerne lande fyldt med magiske artister og dyr.
Rapperen Clemens står bag Arenas eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at lære en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres meget travle hverdag.
Forestillingen blander det bedste fra eventyr og musikteatret med verdensklasseartisteri, og i fortællingen møder vi også Cirkuskronprinsen Patrick og følger hans søgen efter den nu forsvundne pauseklovn, spillet af Clemens. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkus.
Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de Simets balancerende astronauter fra det ydre rum, Alexander Lichners halsbrækkende trapeznumre, Pat Harrisons charmerende hunde, fodantipodisten Juan Pablo Martinez, der kan få alting op at flyve, Laura Berdinos talentfulde araberhingste, linedansertrioen Angelis, der kan vende hele verden på hovedet og Rudi Althoff med Cirkus Arenas elskelige elefanter.
Et hæsblæsende musikalsk eventyr venter for hele familien. For når alt kommer til alt: ’Må man rejse verden rundt for at finde sig selv’.
I pausen er der naturligvis mulighed for at købe forfriskninger i forteltet for egen regning.
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. De i relation til isolationsbestemmelserne ”godkendte” besøgsvenner er også velkomne til at deltage i arrangementet. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med. Der er masser af plads, så ingen behøver holde sig tilbage.
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner, organi­sationer m.v., der har relation til behandlingen af kræftramte børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.
Vi håber således, vi får endnu bedre mulighed for at tilgodese, at specielt de isolerede børn og deres familier sikres nogle fælles positive sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i me­get lange perioder.
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er sær­ligt hensigtsmæssigt.
 

Detaljer

Dato:
21 april, 2018
Tidspunkt:
14:15 - 19:15
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Tangkrogen
Tangkrogen
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside