Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cirkus ifølge Bubber 

15 marts, 2019 - 17:00 - 21:00

Rejs med Bubber ind i et magisk cirkuseventyr, når Cirkus Arena præsenterer Cirkus ifølge Bubber på Bellahøj fredag den 15. marts kl. 17.00 
Nu lyder startskuddet til årets store forestilling, hvor Bubber er guide på den eventyrlige rejse i den sprudlende forestilling ”Cirkus ifølge Bubber”.  Der inviteres senere til samme forestilling for FMKB i Aarhus og Kolding. 
Alle isolationsregler kan overholdes, således at familier med børn i kræftbehandling også trygt kan deltage. Det er også muligt at medbringe kørestol ind i teltet – husk blot at angive evt. behov herfor allerede ved tilmeldingen. 
Program, Cirkus Arena, Bellahøj:
Kl. 15.45 – 16.00 Familier med kræftramte børn er parat til at tage imod. 
Kl. 16.00 – 16.45 Mulighed for besøg i dyrestaldene og rundtur på cirkuspladsen. 
Kl. 16.45 – 17.00 Indtages pladserne på stolerækkerne. 
Kl. 17.00 – 18.15 1. afd. af ’Cirkus ifølge Bubber – Supercirkus 2019’. 
Kl. 18.15 – 18.30 Pause. 
Kl. 18.30 – 19.45 2. afd. af ’Cirkus ifølge Bubber – Supercirkus 2019’. 
Cirkus Arena – Nordens største cirkus – byder således på i alt ca. 4 timers spændende aktiviteter og underholdning for hele familien. 
Besøg i staldene og rundgang på pladsen
Hvis familien ankommer til Cirkus Arena ca. en time før forestillingen, vil der være mulighed for at komme om bag manegen for at besøge dyrestaldene og gå rundt og fornemme den helt specielle stemning og atmosfære med liv og glæde, der er på hele cirkuspladsen. 
En eftermiddag eller aften i Cirkus Arena er altid i sig selv en stor oplevelse. Mens børnene klapper dyrene, vil der også være god lejlighed til at møde og snakke med andre familier, der er i samme situation som en selv. Især, hvis man møder op i god tid. 
Familier med kræftramte børn kan som det allerførste publikum overvære ’Cirkus ifølge Bubber – Supercirkus 2019’!
Rejs med Bubber ind i årets magiske cirkuseventyr fyldt med sang, cirkusløjer og et udpluk af verdens bedste artister i Cirkus Arenas nye forestilling ’Cirkus ifølge Bubber’. Oplev en original fortælling i en eventyrlig sammensætning, når Bubber viser jer alle afkroge af cirkus’ magiske verden. 
Sammen vil I bl.a. møde de stærkeste håndstandere, som viser deres utrolige kræfter, når de én efter én vender verden på hovedet, og gruppen Duo Costache som får tænderne til at klapre i et nyt imponerede nummer. 
Højt oppe under teltkuplen udfører Flying Wulber halsbrækkende trapeznumre, Laura Berdino imponerer med sine flotte heste, og vi forundres over Kolev Sisters store smidighed. 
Vi møder også de frygtløse motorcykelkørere fra Diorios, som er tilbage i manegen til Arenas Supercirkus 2019. Et morsomt, underholdende og livsbekræftende eventyr venter for hele familien, når Cirkus Arena byder velkommen på Bellahøj. 
I pausen er der naturligvis mulighed for at købe forfriskninger i forteltet for egen regning. 
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. De i relation til isolationsbestemmelserne ”godkendte” besøgsvenner er også velkomne til at deltage i arrangementet. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med. Der er masser af plads, så ingen behøver holde sig tilbage. 
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner, organi-sationer m.v., der har relation til behandlingen af kræftramte børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage. 
Vi håber således, vi får endnu bedre mulighed for at tilgodese, at specielt de isolerede børn og deres familier sikres nogle fælles positive sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i me-get lange perioder. 
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er sær-ligt hensigtsmæssigt. 
Tilmelding og betaling:
Cirkus Arena byder publikum indenfor i et imponerende telt med optimalt udsyn og komfort på alle 1.750 pladser, hvor man sidder i rigtige, behagelige stole og ikke på ”hønsepinde”. Er der brug for at medtage kørestol ind i teltet, bedes dette oplyst på tilmeldingsblanketten. 
Tilmelding til arrangementet i Cirkus Arena sker ved at udfylde og indsende vedhæftede til-meldingsblanket senest fredag den 8. februar. 
Vi skal samtidig bede om indbetaling af et mindre gebyr til ’Familier med kræftramte børn’ på giro, reg. nr. 4665, konto nr. 0016423130, mrk. Cirkus Arena, svarende til kr. 50,00 pr. tilmeldt deltager. Beløbet kan naturligvis betales via netbank. 
Når tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, fremsendes adgangsbil-letter, praktiske oplysninger m.v. til deltagerne ca. 1 uge før arrangementet. 
Disse skal medbringes og fremvises ved indgangen til Cirkus Arena. 
Derfor!
Udfyld allerede i dag vedhæftede tilmeldingsblanket og send den til Foreningens Sekretariat omgående. Vi kan oplyse, at de først tilmeldte vil få tildelt de bedste pladser i cirkusteltet! 
Vi håber at rigtig mange vil tilmelde sig arrangementet og få en uforglemmelig oplevelse i samvær med andre medlemmer fra og venner af ’Familier med kræftramte børn’. 
 

Detaljer

Dato:
15 marts, 2019
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Bellahøj
Hulgårdsvej 122
København SV, 2400 Danmark

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside