Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cirkus Arena på Bellahøj

9 marts, 2012

Gratis

Nordens største cirkus har i det store telt plads til over 1.750 publikummer, men alligevel er vi overbevist om, at der bliver rift om adgangsbilletterne, når vi igen i år kan invitere til et helt ekstraordinært cirkusarrangement, hvor der i det opvarmede telt kun er adgang for deltagere, som alle er inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Alle isolationsregler kan derfor overholdes, således familier med børn i kræftbehandling også trygt kan deltage. Det er muligt at medbringe kørestol ind i teltet.Program, Cirkus Arena, Bellahøj: Kl. 15.45 – 16.00    Familier med kræftramte børn er parat til at tage imod. Kl. 16.00 – 16.45    Mulighed for besøg i dyrestaldene og på cirkuspladsen. Kl. 16.45 – 17.00    Indtages pladserne på stolerækkerne. Kl. 17.00 – 18.15    1. afdeling af forestillingen. Kl. 18.15 – 18.30    Pause. Kl. 18.30 – 19.45    2. afdeling af forestillingen. Cirkus Arena – Nordens største cirkus – byder således på i alt ca. 4 timers spændende aktiviteter og underholdning for hele familien.Besøg i staldene og rundgang på pladsen Hvis familien ankommer til Cirkus Arena ca. en time før forestillingen, vil der være mulighed for at komme om bag manegen for at besøge dyrestaldene og gå rundt og fornemme den helt specielle stemning og atmosfære med liv og glæde, der er på hele cirkuspladsen. En eftermiddag eller aften i Cirkus Arena er altid i sig selv en stor oplevelse. Mens børnene klapper dyrene, vil der også være god lejlighed til at møde og snakke med andre familier, der er i samme situation som en selv. Især, hvis man møder op i god tid. Familier med kræftramte børn kan som det allerførste publikum overvære dette års forestilling ‘Gigantcirkus 2012’ I Gigantcirkus 2012 bliver der lagt vægt på masser af humor krydret med indslag af den mere overraskende slags. Internationale stjerneartister og et imponerende opbud af dyr vil sammen danne en mere end to timers lang cirkusparade af spektakulær familieunderholdning.
Af highlights fra det stjernespækkede show kan nævnes: En varmluftballon der prøver at krydse manegen! 16 superadrætte kinesiske atleter, der på imponerende vis fodjonglerer med hinanden.
Den belgiske verdensklovn Toto Chabri og hans familie vil sammen med Arenas husklovn Jimmy Folco give publikum en ordentlig en på grineren. Herlige Picasso Jr., den helt uovertruffne spanske entertainer, der i øvrigt også jonglerer.
 
Catana Truppen på springbræt – prisvinder fra Monte Carlo. Masser af dyr – bl.a. Cassellys heste og elefanter, nomineret til Cirkusfestivalen i Monte Carlo. Oplev magiske øjeblikke og lad dig forføre og rive med af den intense cirkus stemning, når cirkusdirektør Benny Berdino præsenterer den stjernespækkede familieforestilling. Se i øvrigt selv nærmere på Cirkus Arenas hjemmeside: www.arena.dk I pausen er der naturligvis mulighed for at købe forfriskninger i forteltet for egen regning.
Hvem kan deltage? Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner er også velkomne til at deltage i arrangementet. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med. Der er masser af plads, så ingen behøver holde sig tilbage. Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner, organisationer m.v., der har relation til behandlingen af kræftramte børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage. Vi håber således, vi får endnu bedre mulighed for at tilgodese, at specielt de isolerede børn og deres familier sikres nogle fælles positive sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i meget lange perioder. Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko overfor børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er særligt hensigtsmæssigt.Tilmelding og betaling: Cirkus Arena byder publikum indenfor i et imponerende telt med optimalt udsyn og komfort på alle pladser, hvor man sidder i rigtige, behagelige stole og ikke på “hønsepinde”. Er der brug for at medtage kørestol ind i teltet, bedes dette oplyst på tilmeldingsblanketten. Tilmelding til arrangementet i Cirkus Arena sker ved at udfylde og indsende vedhæftede tilmeldingsblanket senest mandag den 20. februar. Vi skal samtidig bede om indbetaling af gavebeløb til ‘Familier med kræftramte børn’ på giro, reg. nr. 4665, konto nr. 0016423130, mrk. Cirkus Arena, svarende til kr. 50,- pr. tilmeldt deltager. Beløbet kan naturligvis betales via netbank. Når tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, fremsendes adgangsbilletter, praktiske oplysninger m.v. til deltagerne ca. 1 uge før arrangementet.
Disse skal medbringes og fremvises ved indgangen til Cirkus Arena. Det indbetalte gavebeløb på kr. 50,- pr. deltager anvendes til delvis dækning af vore samlede omkostninger til hele arrangementspakken.Arrangementspakken indeholder således: Adgangsbillet til forestillingen i Cirkus Arena. Besøg i staldene før forestillingen. Normalpris pr. deltager    kr. 160,- / 350,-Derfor! Udfyld allerede i dag vedhæftede tilmeldingsblanket og send den til Foreningens Sekretariat omgående. Vi kan oplyse, at de først tilmeldte vil få tildelt de bedste pladser i cirkusteltet! Vi håber at rigtig mange vil tilmelde sig arrangementet og få en uforglemmelig oplevelse i samvær med andre medlemmer fra og venner af ‘Familier med kræftramte børn’. Mange hilsener og på festligt gensyn i teltet, Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
9 marts, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør