Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cirkus Arena, Bellahøj

11 marts, 2016 - 17:00 - 21:00

Cirkus Arena byder indenfor til VILD MED CIRKUS hvor ”Vild med dans” deltagerne James Sampson, Sara Maria Franch-Mærkedahl og Patrick Berdino sætter højt tempo og hede rytmer i årets internationale cirkusforestilling.
Der inviteres senere til samme forestilling for FMKB i følgende byer:
Aarhus, søndag den 17. april kl. 12.00
Fredericia, lørdag den 4. juni kl. 14.00
Alle isolationsregler kan derfor overholdes, således at familier med børn i kræftbehandling også trygt kan deltage. Det er også muligt at medbringe kørestol ind i teltet.
Program, Cirkus Arena, Bellahøj:
Kl. 15.45 – 16.00 Familier med kræftramte børn er parat til at tage imod.
Kl. 16.00 – 16.45 Mulighed for besøg i dyrestaldene og rundtur på cirkuspladsen.
Kl. 16.45 – 17.00 Indtages pladserne på stolerækkerne.
Kl. 17.00 – 18.15 1. afdeling af ‘VILD MED CIRKUS’.
Kl. 18.15 – 18.30 Pause.
Kl. 18.30 – 19.45 2. afdeling af ‘VILD MED CIRKUS’.
Cirkus Arena – Nordens største cirkus – byder således på i alt ca. 4 timers spændende aktiviteter og underholdning for hele familien.
Besøg i staldene og rundgang på pladsen
Hvis familien ankommer til Cirkus Arena ca. en time før forestillingen, vil der være mulighed for at komme om bag manegen for at besøge dyrestaldene og gå rundt og fornemme den helt specielle stemning og atmosfære med liv og glæde, der er på hele cirkuspladsen.
En eftermiddag eller aften i Cirkus Arena er altid i sig selv en stor oplevelse. Mens børnene klapper dyrene, vil der også være god lejlighed til at møde og snakke med andre familier, der er i samme situation som en selv. Især, hvis man møder op i god tid.
Familier med kræftramte børn kan som det allerførste publikum overvære den fantastiske forestilling VILD MED CIRKUS!
VILD MED CIRKUS – MENNESKER, DYR OG SENSATIONER
Patrick Berdino inviterer ‘Vild med dans’-vennerne James Sampson og Sara Maria Franch-Mærkedahl helt ind i manegen i VILD MED CIRKUS.
Her vil du opleve James Sampsons skønne sangstemme og Sara Maria som sprechstallmeister sammen med Patrick Berdino. En ‘Vild med cirkus’-trio der forener showbiz, musikoplevelser og cirkustraditioner, når de sammen præsenterer årets forestilling, der bl.a. indeholder:
• verdens hurtigste jonglør Mario Berousek direkte fra 8 år i Moulin Rouge i Paris
• halsbrækkende motorcykelstunts i den legendariske dødskugle
• ‘Vild med cirkus’-ballet med fed musik, glitrende kjoler og svingende hofter
• Arenas italienske husklovn Jimmy Folco er tilbage i lidt for store dansesko
• Trio Creation med fabelagtige håndstandsnumre
• en euforiserende lasermand, der kaster magisk lys over forestillingen
• masser af dejlige cirkusdyr med bl.a. Arenas elefanter, søløver og araberhingste
Cirkus Arenas tre skønne elefanter ved Rudi Althoff deltog i Cyrk Koronas cirkusfestival i Polen. Både publikum og dommere var begejstrede, og nummeret blev ligeledes hædret med både en guldmedalje og publikumsprisen.
Også Cirkus Arenas verdenskendte klovn Jimmy Folco modtog en pris ved samme festival.
Trio Creation består af de unge, kommende stjerner Sofia, Daria og Valeria, og deres usædvanlige håndstandsnumre blev også hædret med en guldmedalje i Polen.
I pausen er der naturligvis mulighed for at købe forfriskninger i forteltet for egen regning.
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner er også velkomne til at deltage i arrangementet. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med. Der er masser af plads, så ingen behøver holde sig tilbage.
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner, organi-sationer m.v., der har relation til behandlingen af kræftramte børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.
Vi håber således, vi får endnu bedre mulighed for at tilgodese, at specielt de isolerede børn og deres familier sikres nogle fælles positive sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i me-get lange perioder.
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er sær-ligt hensigtsmæssigt.
Tilmelding og betaling:
Cirkus Arena byder publikum indenfor i et imponerende telt med optimalt udsyn og komfort på alle pladser, hvor man sidder i rigtige, behagelige stole og ikke på “hønsepinde”. Er der brug for at medtage kørestol ind i teltet, bedes dette oplyst på tilmeldingsblanketten.
Tilmelding til arrangementet i Cirkus Arena sker ved at udfylde og indsende vedhæftede til-meldingsblanket senest fredag den 26. februar.
Vi skal samtidig bede om indbetaling af et mindre gebyr til ‘Familier med kræftramte børn’ på giro, reg. nr. 4665, konto nr. 0016423130, mrk. Cirkus Arena, svarende til kr. 50,00 pr. tilmeldt deltager. Beløbet kan naturligvis betales via netbank.
Når tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, fremsendes adgangsbil-letter, praktiske oplysninger m.v. til deltagerne ca. 1 uge før arrangementet.
Disse skal medbringes og fremvises ved indgangen til Cirkus Arena.
Det indbetalte deltagergebyr på kr. 50,00 pr. deltager anvendes til delvis dækning af vore samlede omkostninger til hele arrangementspakken.
Arrangementspakken indeholder således:
Adgangsbillet til forestillingen i Cirkus Arena.
Besøg i staldene før forestillingen.
Normalpris pr. deltager kr. 160,- / 350,-
Derfor!
Udfyld allerede i dag vedhæftede tilmeldingsblanket og send den til Foreningens Sekretariat omgående. Vi kan oplyse, at de først tilmeldte vil få tildelt de bedste pladser i cirkusteltet!
Vi håber at rigtig mange vil tilmelde sig arrangementet og få en uforglemmelig oplevelse i samvær med andre medlemmer fra og venner af ‘Familier med kræftramte børn’.

Detaljer

Dato:
11 marts, 2016
Tidspunkt:
17:00 - 21:00

Arrangør