Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cirkus Arena Aarhus 2020

18 april, 2020 - 14:15 - 18:15

Gratis

Er udsat – ny dato kommer senere.

Rejs med Bubber og Julie ind i et magisk cirkuseventyr når Cirkus Arena gæster Aarhus lørdag den 18. april kl. 15.30
Nu lyder startskuddet til årets store forestilling, hvor Bubber og Julie er guide på den eventyrlige rejse i den sprudlende forestilling.
Nordens største cirkus kan i år byde ’Familier med kræftramte børn’ velkommen til et nyt originalt eventyr, der samler hele familien.
Så tag med på en eventyrlig rejse i det store telt, hvor der kun er adgang for deltagere, som er inviteret af ’Familier med kræftramte børn’.
Alle isolationsregler kan overholdes, således at familier med børn i kræftbehandling også trygt kan deltage. Det er også muligt at medbringe kørestol ind i teltet – husk blot at angive evt. behov ved tilmeldingen.

Program, Cirkus Arena, Aarhus:

Kl. 14.15 – 15.15 Familier med kræftramte børn er parat til at tage imod.
Kl. 14.30 – 15.15 Mulighed for besøg i dyrestaldene og rundtur på cirkuspladsen.
Kl. 15.15 – 15.30 Indtages pladserne på stolerækkerne.
Kl. 15.30 – 16.45 1. afd. af ’Cirkus ifølge Bubber 2 – Supercirkus 2020’.
Kl. 16.45 – 17.00 Pause.
Kl. 17.00 – 18.15 2. afd. af ’Cirkus ifølge Bubber 2 – Supercirkus 2020’.
Cirkus Arena – Nordens største cirkus – byder således på i alt ca. 4 timers spændende aktiviteter og underholdning for hele familien.

Besøg i staldene og rundgang på pladsen

Hvis familien ankommer til Cirkus Arena ca. en time før forestillingen, vil der være mulighed for at komme om bag manegen for at besøge dyrestaldene og gå rundt og fornemme den helt specielle stemning og atmosfære med liv og glæde, der er på hele cirkuspladsen.
En eftermiddag eller aften i Cirkus Arena er altid i sig selv en stor oplevelse. Mens børnene klapper dyrene, vil der også være god lejlighed til at møde og snakke med andre familier, der er i samme situation som en selv. Især, hvis man møder op i god tid.
Et morsomt, underholdende og livsbekræftende eventyr venter for hele familien, når Cirkus Arena byder velkommen i Aarhus.
I pausen er der naturligvis mulighed for at købe forfriskninger i forteltet for egen regning.

Hvem kan deltage?

Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. De i relation til isolationsbestemmelserne ”godkendte” besøgsvenner er også velkomne til at deltage i arrangementet. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med. Der er masser af plads, så ingen behøver holde sig tilbage.
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner, organisationer m.v., der har relation til behandlingen af kræftramte børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ’Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er sær-ligt hensigtsmæssigt.

Tilmelding og betaling:

Tilmelding til arrangementet i Cirkus Arena, forgår ved at gå ind på vores hjemmeside og under invitationen til arrangementet finder du nederst på siden online tilmelding.
Samtidig med jeres tilmelding bedes I overføre kr. 50 pr tilmeldt deltager til foreningens konto: MobilePay 293616 og husk at skrive jeres navn samt antallet af deltagere.
Sidste tilmelding er onsdag den 8. april
Når tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, vil I efter sidste tilmeldingsfrist modtage de sidste praktiske oplysninger over mail.
Billetterne vil I skulle afhente på dagen ved indgangen til cirkusteltet.
Det indbetalte deltagergebyr på kr. 50,00 pr. deltager anvendes til delvis dækning af de samlede omkostninger til hele arrangementspakken.
Vi håber at rigtig mange vil tilmelde sig arrangementet og få en uforglemmelig oplevelse i samvær med andre medlemmer fra og venner af ’Familier med kræftramte børn’.
Mange hilsener og på gensyn til ’Cirkus ifølge Bubber 2’,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
18 april, 2020
Tidspunkt:
14:15 - 18:15
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside