Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Charity forestilling på Bellahøj

2 april, 2016 - 12:00 - 17:00

I samarbejde med Cirkus Arena afholder FMKB en charity forestilling, hvorfra alle entréindtægterne som sædvanligt går ubeskåret til organisationen. Der er få billetter tilbage som medlemmerne kan købe til en ren charity pris.
Der er stadig nogle billetter til forestillingen, og derfor får både vores medlemmer, støttemedlemmer, venner samt deres familier nu en yderligere mulighed for herfra at få en stor oplevelse i år og samtidigt lejlighed til at kunne støtte Foreningens arbejde. Billetprisen er også ren charity, nemlig kun kr. 50,- pr. billet.
Det store telt er denne dag stillet op på cirkuspladsen ved Bellahøj (ved krydset mellem Hulgårdsvej og Brups Allè).
Alle deltagere vil med garanti få en sprudlende oplevelse, når Cirkus Arena præsenterer “VILD MED CIRKUS”!
VILD MED CIRKUS – MENNESKER, DYR OG SENSATIONER
Patrick Berdino inviterer “Vild med dans”-vennerne James Sampson og Sara Maria Franch-Mærkedahl helt ind i manegen i VILD MED CIRKUS. Her vil du opleveJmes Sampsons skønne sangstemme og Sara Maria som sprechstallmeister sammen med Patrick Berdino. En “Vild med cirkus”-trio der forener showbiz, musikoplevelser og cirkustraditioner, når de sammen præsenterer årets forestilling, der bla. indeholder:
verdens hurtigste jonglør Mario Berousek direkte fra 8 år i Moulin Rouge i Paris.
halsbrækkende motorcykelstunts i den legendariske dødskugle
“Vild med cirkus”-ballet med fed musik, glitrende kjoler og svingende hofter.
Arenas italienske husklovn Jimmy Folco er tilbage i lidt for store dansesko.
Trio Creation med fabelagtige håndstandsnumre
en euforiserende lasermand, der kaster magiske lys over forestilingen.
masser af dejlige cirkusdyr med bla. Arenas elefanter, søløver og araberhingste.
Isolationsregler
Ved charity forestillingen vil der være mange publikummer til stede uden nogen tilknytning til FMKB, og det er derfor ikke muligt at overholde gældende isolationsregler.
Program, Cirkus Arena, Bellahøj – den 2. april kl. 12.00:
Kl. 10.45 – 11.00 Familier med kræftramte børn er parat til at tage imod.
Kl. 11.00 – 11.45 Mulighed for besøg i dyrestaldene og rundtur på cirkuspladsen
Kl. 11.45 – 12.00 Indtages pladserne på stolerækkerne.
Kl. 12.00 – 13.15 1. afdeling af “VILD MED CIRKUS”.
Kl. 13.15 – 13.30 Pause.
Kl. 13.30 – 14.45 2. afdeling af “VILD MED CIRKUS”.
Cirkus Arena – Nordens største cirkus – byder således på i alt ca. 4 timer spændende aktiviteter og underholdning for hele familien.
Besøg i staldene og rundgang på pladsen
Hvis familien ankommer til Cirkus Arena ca. en times før forestillingen, vil der være mulighed for at komme om bag manegen for at besøge dyrestaldene og gå rundt og fornemme den helt specielle stemning og atmosfære med liv og glæde, der er på hele cirkuspladsen.
En formiddag/eftermiddag i Cirkus Arena er altid i sig selv en stor oplevelse. Mens børnene klapper dyrene, vil der være god lejlighed til at møde og snakke med andre støttemedlemmer eller andre familier, der er i samme situation som en selv. Især, hvis man møder op i god tid.
Lige før forestillingens start og i pausen er der naturligvis mulighed for at købe forfriskninger og merchandise i forteltet for egen regning.
Bestilling og betaling
Når du ønsker at bestille billetter til charity forestillingen, skal du blot sende en mail til info@fmkb.dk med oplysninger om navn og adresse samt besked om, hvor mange billetter, du ønsker reserveret.
Herefter modtager du en bekræftende svar-mail, som du sammen med kr. 50,- i kontanter pr. billet skal medbringe ved indgangen til teltet senest en halv time før, selve forestillingen begynder. Her ligger dine billetter klar i en kuvert med dit navn påført.
Kom og bliv underholdt, moret og forundret, når Cirkus Arena fylder manegen med charity forestillingen “VILD MED CIRKUS”!
Vi ses på cirkuspladsen ved Bellahøj (ved krydset mellem Hulgårdsvej og Borups Allé).

Detaljer

Dato:
2 april, 2016
Tidspunkt:
12:00 - 17:00

Sted

Cirkusland
Årselvvej 6
Slagelse, 4200 Danmark

Arrangør