Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CAMP ADVENTURE – Klatrepark og Skovtårnet 2021

5 september, 2021 - 10:00 - 16:00

Gratis

Vil du med i højderne?

FMKB inviterer på tur til CAMP ADVENTURE og SKOVTÅRNET.
Camp Adventure Klatrepark er Danmarks største og breder sig over et areal af 7,5 hektar. Klatreparkens 10 forhindringsbaner bevæger sig ind og ud og på kryds og tværs af bøgeskoven. Oveni klatreparken skal vi opleve det 45 meter høje Skovtårn, beliggende i en af Gisselfeld Klosters skove. Tårnet  byder på 360 graders vue ud over den smukke sydsjællandske natur.
Program
kl. 09.30 – 10.30 Morgenmad
kl. 10.30 De første klatre sendes afsted
kl. 11-14 Hyggelig ‘mal på sten’ workshop (kom og gå som du vil)
kl. 11.30 – 12.30 Frokost
kl. 15.30 – 16.30 Fælles afslutning, samt kaffe og kage
Skovtårnet er åbent hele dagen, så besøg det når du vil

Klatrebanerne
Klatrebanerne på Camp Adventure kan byde på både mental og fysisk udfordring. Lider du af højdeskræk, kan du starte på begynderbanen i 1,5 meters højde. Har du behov for hård, fysisk udfordring, må du ikke gå glip af vores adventure- og sportsbaner, der kan give selv de hårdeste drenge og piger kamp til stregen. Vi har baner i alle sværhedsgrader derimellem, til alle typer af mod, fysik og temperament. Uanset om du ønsker at flytte grænser, få trænet hele kroppen eller bare have en sjov dag i den skønneste natur.  
De fleste gæster bruger omkring 4 timer på at klatre. Herefter melder trætheden sig. Men et besøg på Camp Adventure kan også være en hel dag, hvor man går til og fra banerne og holder pauser på et af de smukke pausespots, der findes både i bøgeskoven og i gården ved den gamle, renoverede bondegård og den lille sø. Vejledende tid per bane er ca. 45 min.
Sikkerhed
Klatring foregår i henhold til restriktioner udstukket af sundhedsmyndighederne. Forbehold inkluderer blandt andet begrænsning på booking samt handskepåbud. Camp Adventures instruktører er klar til at guide jer til en sikker og sjov tur i klatreparken.
Tryghed er udgangspunkt for en sjov og spændende oplevelse på klatrebanerne – derfor har sikkerheden på Camp Adventure første prioritet. Når du ankommer, får du udleveret sikkerhedsudstyr og i skoven instrueres du af professionelle instruktører, i brugen af udstyret, der er markedets bedste. Derefter er der fri leg på alle ti baner.

SIKKERHEDSREGLER

Når du ankommer til Camp Adventure, vil du af uddannede og erfarne instruktører få alle de informationer og instruktioner, du har brug for at få en tryg, sjov og udfordrende oplevelse i klatreparken.

Der gås ikke på kompromis med reglerne på Camp Adventure, og følgende regler skal derfor overholdes:

  • Instruktørernes instrukser skal til enhver tid følges og står ikke til diskussion.
  • Du må ikke benytte klatrebanerne på Camp Adventure, før du har gennemgået sikkerhedsinstruktionen af en af Camp Adventures instruktører.
  • Det er ikke tilladt at være påvirket af alkohol eller andre former for rusmidler, når du opholder dig på banerne.
  • Ved evt. fejl og mangler på banerne skal personalet straks kontaktes.
  • Personer med hjerte,- lunge-, ryg- og nakkeproblemer og gravide samt andre personer med lidelser, der indvirker negativt på evnen til at gennemføre forhindringer, benytter banerne på eget ansvar.
  • Det er ikke tilladt at smide affald i skovene ved Camp Adventure, og toiletterne skal til enhver tid benyttes.
  • Såfremt instruktørerne skønner personer uegnede til at gennemføre banerne efter endt instruktion eller ved misligholdelse af ovenstående, vil personen blive bedt om at forlade Camp Adventure.

Du kan se en video om sikkerheden på Camp Adventures website https://www.campadventure.dk/sikkerhed/ 

Skovtårnet
Camp Adventures Skovtårn er en unik naturoplevelse, der ikke findes andre steder i Skandinavien. Med de arkitektoniske greb og udviklingen af oplevelsen, er naturen iscenesat til at give nye perspektiver, forståelse og læring om naturen. Fra skovbunden til trækronerne kan træerne studeres og opleves helt tæt på og i øjenhøjde.
Skovtårnets øverste platform når 135 meter over havets overflade, og er det højest tilgængelige punkt på Sjælland. Fra toppen kan man se mere end 25 km ud over den smukke Sydsjællandske natur. Kigger man nordpå, vil man i klart vejr kunne se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og dele af den københavnske skyline herunder bl.a. Bella Sky og Ørsted Værket.
Camp Adventure er placeret tæt på Sjællands højeste punkt Kobanke og terrænet er generelt kuperet og afvekslende mellem marker, sammenhængende skovområder og mindre landsbyer. Landskabet bærer præg af de mange herregårde der ligger i området, der har sat deres synlige spor ved både at dyrke markerne, have skovbrug og være historiske kulturbærere.
Du kan besøge Skovtårnet hele dagen og passe det ind med din klatretid.
Mad & Drikke
Udover en skøn og aktiv dag i skoven, skal I selvfølgelig ikke snydes for mad og drikke. Familier med kræftramte børn sørger selvfølgelig for at der er god forplejning i løbet af dagen. Ved ankomst er der morgenmad og ved frokosttid serveres sandwiches, frugt og vand. Men ikke nok med det. Camp Adventure er så venlige at sponsorere lækkert økologisk is fra Enø.
Vil du være kreativ?
Der vil være mulighed for at tage en slapper og være kreativ. I løbet af dagen kan du tage dig en hyggestund, hvor du maler på sten.
Parkering
Foreningen Familier med kræftramte børn sørger også for at jeres bil også kan holde lovlig parkeret. Det eneste der er nødvendigt er at I, når I tilmelder jer, også klikker på ja tak til parkering (klik KUN ‘Ja’ på 1 af familiens deltagere, resten skal ikke markeres)
Tilmelding
Tilmelding er hurtigst muligt og senest den 5. august på tilmeldingsskemaet herunder.
Husk at skrive dit navn og e-mail nederst inden du trykker ‘deltag’
(vi beklager de mange felter. Vi arbejder på at gøre det nemmere for jer)
Ved tilmelding accepterer I, at I selv sørger for transporten til/fra: Camp Adventure, Skovtårnsvej 1, 4683 Rønnede.
For god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på, at deltagerne i denne aktivitet må være dækket af deres egne private ulykkesforsikringer. Det er ikke umiddelbart muligt for FMKB eller medarrangører at tegne en generel forsikring, der dækker i tilfælde af uheld eller personskader. Ligeledes må deltagerne forsikringsmæssigt også være dækket af deres egne indboforsikringer i forbindelse med evt. tab af ejendele eller beskadigelse

Vi er ikke alene
Vær opmærksom på, at der er andre gæster i området.

Detaljer

Dato:
5 september, 2021
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside