Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Brøndby IF – OB

1 april, 2012

Gratis

De gul/blå superligaspillere fra Vestegnen ser frem til et godt og udbytterigt forår. Holdet med cheftræner Auri Skarbalius i spidsen glæder sig over sejren i den seneste kamp og har store forhåbninger til kommende sejre, der vil befæste eller forbedre klubbens position i Superligaen.
 
I foråret tilbyder Brøndby IF og FMKB gratis billetter til tre hjemmekampe på Brøndby Stadion, og hvis du og din familie har lyst til at tilbringe et par dejlige timer sammen med fodboldglade tilskuere og andre medlemmer fra FMKB, så får I chancen her.
 
På Foreningens Sekretariat kan I bestille billetter til følgende kampe:
 
Søndag den 1. april:    Brøndby IF – OB (Palmesøndag)
Søndag den 22. april:        Brøndby IF – FC Midtjylland
Søndag den 20. maj:         Brøndby IF – FC Nordsjælland
 
Spilletidspunktet for kampene den 1. april og den 22. april er sat til kl. 18.00, mens spilletidspunktet den 20. maj endnu ikke er fastlagt. Spilletidspunktet for denne kamp kan du se enten i dagspressen eller på: www.brondby.com
 
Gang i tribunerne og fart på banen
Ét er at overvære en superligakamp i fjernsynet, noget helt andet er at følge den live fra tribuner, hvorfra der overalt er et glimrende overblik over hele banen. Så kom og følg dansk topfodbold, når det er bedst. Forårsprogrammet på Brøndby Stadion ser ud til at indeholde nogle meget spændende kampe!
 
Tilmelding
Selv om vi har fået doneret et stort antal billetter, er der dog grænser for hvor mange Foreningen kan sende på Brøndby Stadion, der ganske vist er Danmarks næststørste stadion med en kapacitet på 29.000 tilskuere, heraf 23.400 siddepladser.
Derfor vil det være en glimrende idé at sende tilmeldingskuponen så hurtigt som muligt. Husk at krydse af, hvilke kampe I vil se og hvor mange billetter, I ønsker fremsendt til den enkelte kamp ca. en uges tid før, kampen finder sted.
 
Vejviser til Vestegnen
Det er ikke alle, der tidligere har været på Brøndby Stadion, heller ikke engang de fodboldinteresserede, der bor øst for Valby Bakke – så derfor denne lille information:
 
Brøndby Stadion ligger på Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby.
 
En nøjagtig position og rutebeskrivelse kan bl.a. ses på Krak eller andre gængse vejvisere på Internettet.
 

Med venlig hilsen og god fornøjelse på Brøndby Stadion

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
1 april, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør