Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Brødrene Løvehjerte – Aalborg Teater

18 december, 2015 - 19:00 - 21:00

Verdens bedste børnebog er dramatiseret til teater. Oplev Astrid Lindgrens berømte og magiske fortælling om brødrene Løvehjerte.
Alletiders eventyrlige familieforestilling
Forfatter Lene Kaaberbøl og mange andre mener det, og Politiken har skrevet: Brødrene Løvehjerte er verdens bedste børnebog. Måske er det også verdens bedste bog. Man behøver i hvert fald ikke at læse de andre for at få vished om hvad tro, håb og kærlighed er for noget!
Det står altsammen hos Astrid Lindgren. Mats Huddén og Maria Lalander har dramatiseret, og den eventylige familieforestilling opføres nu på Aalborg Teaters Store Scene.
Om eventyret
Tvebak og Jonathan er brødre, og Tvebak er syg og døende. Jonathan trøster ham og fortæller, at han kommer til Nangijala, når han dør. Og her venter kun lykke, fred og fantastiske eventyr. Men Jonathan dør først, og da Tvebak kort tid efter også går hen og dør, opdager han at han er kommet til Nangijala, hvor Jonathan venter på ham. Men lykken i den underskønne Kirsebærdal er truet af den onde Tengil fra Vildrosedalen. Eventyret bliver en farlig kamp, hvor Tvebak må vokse sig større end sin angst. Den gribende fortælling bevæger sig mellem det at være barn og at at være på vej til at blive voksen; mellem dødens mørke og håbets og modets lys.
Hele familien er inviteret, når historien om Tvebak og Jonathan foldes ud med musikere, skuespillere og et indhold, som både vækker latter og glæde og gør mennesker i alle aldre klogere på venskab, håb og kærlighed. Brødrene Løvehjerte er et spændende eventyr, der behandler nogle af de ting i livet, som det er allersværest at forstå og forklare.
Kun os i Odense Teater
Alle 460 pladser i Aalborg Teaters Store Scene er reserveret udelukkende til “Familier med kræftramte børn” og glædeligvis kan alle gældende isolationsregler overholdes. Derfor kan også familier med et barn i behandling trygt deltage. Bedsteforældre, besøgsvenner og personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne. Hurtig tilmelding tilrådes. Billetter vil blilve tilsendt nogle dage før forestillingen.
Sidste tilmelding er fredag den 27.november

Detaljer

Dato:
18 december, 2015
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Arrangør