Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bølle-Bob med Børsterne

21 oktober, 2012

Gratis

De fleste voksne og alle børn kender Bølle-Bob. Og alle kender også de iørefaldende sange og melodier, der i årtier er blevet sunget og nynnet overalt.
 
Da Gunnar Geertsen for 30 år siden skrev nogle sange og melodier til sit kor på Hornum Skole, satte han gang i en bevægelse. Uden at vide det. Bølle-Bob sangen (Han er grov, han er sjov?) blev hurtig en landeplage, især hos børn og unge, og “Ikke rigtig voksen”, “Smukke Sally”, “Lillebror”, “Den søde pige” og mange andre herlige sange blev spillet i radioen, på kassettebåndoptageren og pladespilleren.
 
Sangene til skolekoret i Hornum er siden blevet suppleret med flere biograffilm, teateropsætning, TV-serie, CD’ere og meget mere, ligesom Bølle-Bob med Børsterne har været på flere landsdækkende turnéer, hvor den har begejstret overalt.
 
Ny udgave
Nu er Bølle-Bob med Børsterne blevet rettet til i en moderniseret udgave med et sprog, som appellerer mere til børn og unge i dag.
 
Men som før, kombinerer det sprudlende show sang, musik og teater, og de unge skuespillere og sangere gi’r den hele armen og stemmebåndene i forestillingen om bl.a. Bølle-Bob, Smukke Sally, den stille Lisemette, Sara, den trælse Lillebror samt Børsterne Kalle, Kent og Kitt.
 
Bølle-Bob med Børsterne
Nu kan hele familien opleve Bølle-Bob med Børsterne, der på en spændende måde udnytter cirkusteltets muligheder. Det sker søndag den 21. oktober, hvor ‘Familier med kræftramte børn’ ganske gratis inviterer til en særforestilling i det opvarmede telt med deltagelse udelukkende for inviterede af Foreningen.
 
Da vi helt alene disponerer over samtlige 1.300 pladser i teltet, kan alle gældende isolationsregler overholdes, og familier med et barn i intensiv behandling opfordres til at tilmelde sig. Bedsteforældre og godkendte besøgsvenner er også meget velkomne.
 
Som sædvanlig må vi dog understrege, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør nogen smitterisiko overfor børn i kræftbehandling.
 
Showet starter kl. 12.00 og varer ca. 2 timer med en lille pause undervejs.
 
Tilmelding
Der bliver rift om pladserne i teltet i Tangkrogen, hvorfor der tilrådes hurtig tilmelding, som skal sendes til Sekretariatet senest fredag den 5. oktober.
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
21 oktober, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør