Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Børnebondegården i Serridslev

18 august, 2018 - 12:00 - 16:00

Der er så dejligt på landet. Det har man altid sagt, ofte med et lille smil på læben. Nu kan FMKBs medlemsfamilier opleve, at det faktisk er sandt, og at der er masser af oplevelser og interessante ting at få mere viden om på en bondegård.
Lørdag den 18. august fra kl. 12.00 til 16.00 besøger vi Børnebondegården i Serridslev, der ligger smukt i nærheden af Horsens. Besøget er gjort muligt af Lions Klub Horsens, der i mange år har været en værdsat samarbejdspartner for ’Familier med kræftramte børn’.
Som navnet siger, henvender Børnebondegården sig hovedsageligt til børn, men voksne kan også få en stor oplevelse ved at besøge gården. Her er der en mangfoldighed af dyr, og man kan komme helt tæt på bl.a. marsvin, høns, gæs, ænder, geder, får, heste og køer.
Der er sikkert mange børn, der ikke ved hvor mælkeprodukterne kommer fra, men det kan man få et indblik i på gården, bl.a. ved at se hvordan en malkerobot fungerer.
Måltid
Ved ankomst til Børnebondegården bænker vi os udendørs og nyder den dejlige mad fra Cafe Oasen. Hvis vejret er for lunefuldt, er der også plads til alle indendørs.
Konkurrence og skattejagt
I løbet af eftermiddagen er der en sjov og aktiv skattejagt rundt omkring på gården. Der er naturligvis spændende præmier til vinderne.
Hvem og hvor mange kan deltage
Besøget denne lørdag er udelukkende for inviterede af FMKB, så alle medlemsfamilier kan trygt deltage.
Arrangementet har begrænset deltagerantal, og ved overtegning vil Foreningen prioritere medlemsfamilier med størst behov for at komme lidt væk hjemmefra, dvs. familier med et barn i behandling og som er underlagt gældende isolationsregler. Vi slutter kl. ca. 16.00.
Børnebondegården ligger på Serridslevvej 41, 8700 Horsens, og indgangen er nord for halmladen.
 

Detaljer

Dato:
18 august, 2018
Tidspunkt:
12:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Danmark + Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside