Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blomsterfest i Jesperhus

9 maj, 2018 - 10:00 - 16:00

Der er blomsterpragt og aktiviteter til alle hele dagen, der slutter af med ild og røg i et spektakulært kemishow opført af studerende fra Institut for Kemi på Aarhus Universitet. Tag med og få en dejlig og sjov dag på Mors onsdag den 9. maj fra kl. 10.00 (dagen før Kr. Himmelfart).
Igen i år tager Jesper, Peter og Karsten Overgaard samt de mange medarbejdere imod i Jesperhus, når flere hundrede familiemedlemmer og andre inviterede af ’Familier med kræftramte børn’ besøger Jesperhus.
Dagen før den officielle sæsonåbning er den smukke park på Limfjordsøen Mors trimmet til sidste blad, og tusindvis af blomster og blomsterfigurer byder sammen med de mange aktiviteter velkommen til mangfoldige oplevelser. Alle medlemsfamilier, godkendte besøgsvenner, bedsteforældre samt personalet på alle hospitalsafsnit med relation til behandling af kræftsyge børn og unge er meget velkomne til at deltage denne dag.
Onsdag den 9. maj har FMKB parken for sig selv hele dagen, og det betyder, at også familier med et barn i intensiv behandling trygt kan deltage.
Kemishow med fuld wauw effekt
Der er eksplosioner, farver og masser af wauw-effekter, når studerende fra Aarhus Universitet afslutter dagen med deres kemishow. Det er helt fantastisk at se og høre, hvordan forskellige væsker og materialer kan frembringe meterhøje flammer, store røgskyer og andre eventyrlige effekter, når de bliver blandet rigtigt.
De unge fra Institut for Kemi har med deres show deltaget i ’Danmark har talent’ i 2017 og vundet DM i scienceshow både i 2015 og 2016. Det imponerende show er ganske ufarligt og tilpasset børnefamilier, så hele familien kan med stor fornøjelse trygt overvære alle løjerne.
Blomsterparken
Nordeuropas største feriepark byder velkommen i en veltrimmet grøn og farverig ud­gave. Tusinder af blomster, stauder, buske og træer står klar i smukke, sarte forårsfarver, og de fantasifulde blomsterfigurer og arrangementer er en oplevelse. I år er der blomsterglæde i hele parken, da der er plantet blomster og buske overalt.
JungleZoo
I JungleZoo kan man gå på opdagelsesrejse mellem papegøjer, meget eksotiske sommerfugle samt en masse helt fritgående dyr. Kl. 10 og kl. 13 vil der være en lille rundvisning, hvor personalet fortæller lidt om de forskellige dyr. Mødested ved jungle shoppen. I løbet af dagen er der papegøjeskole samt dyrefodringer. Disse finder dog ikke sted på fastlagte tidspunkter.
4D-biograf
I forbindelse med den store JungleZoo ligger Jesperhus 4D biograf, der har flere spændende film på programmet. 4D-biografen har masser af special effects, der bare er helt og aldeles utrolige! På programmet står tre film: ‘The Son of Bigfoot’, ‘The Good, The Bad and A Horse’ og ‘Birds of a Feather’. Alle film med dansk tale.
Legeland
I Jesperhus frister et indendørs og udendørs legeland. Det er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, som ønsker fart og spænding i bl.a. de sjove bumperbåde, i minibilerne, karrusellerne, på motorcykler og i Mini-expressen. Der er trampoliner og hoppepuder til både den vilde og den lille.
Man kan også fornøje sig med ponyridning og meget andet. Alle forlystelser er gratis og kan frit benyttes alt det, man har lyst til.
Jungleleg
Her følger børnene den farlige junglesti, kravler fra stamme til stamme, springer fra sten til sten og kommer helt op i trækronerne til hængebroen. Prøv også at finde den hemmelige maya-grotte!
Konkurrence med flotte præmier
Som tidligere kan alle deltagende familier også i år være med i en meget spændende konkurrence, hvor man rundt omkring i parken skal finde svarene på nogle ganske enkle spørgsmål.
Blandt alle rigtige besvarelser bliver der ved dagens afslutning udtrukket hele fem vindere, som hver vil få mulighed for et gratis ophold på Hotel LEGOLAND med overnatning og stor morgenbuffet for to voksne og to børn samt to dages gratis entré til LEGOLAND parken.
Konkurrenceark bliver udleveret ved ankomst til Jesperhus.
Velkommen
Porten bliver åbnet kl. 10.00, og både ’Familier med kræftramte børn’ og Jesperhus er klar til at tage imod, hvorefter dagens program kan starte.
Frokost og meget mere
Når sulten melder sig, melder Foreningen sig som vært ved en rigtig dejlig frokost i Piratkroen. Her får man i tidsrummet kl. 12.00 – 14.00ganske gratis serveret en rigtig lækker pirat-buffet + en selvbetalt øl eller vand og kaffe efter eget valg.
Husk at anføre på tilmeldingsblanketten, om det syge barn er højisoleret på det pågældende tidspunkt og familien derfor ønsker at spise i særskilt område. Herudover byder vi også på en IS-kold Premier overraskelse i dagens løb.
Tilmelding
Besøget i Jesperhus er hvert år en rigtig medlemstræffer, og derfor råder vi til hurtig tilmelding. Tilmeldingen skal sendes til Sekretariatet senest fredag den 20. april. Når tilmelding er modtaget på Sekretariatet, modtager I nogle få dage før arrangementet billetter samt yderligere informationer.
Hugos Badeland
I år er badelandet nyrenoveret med et gennemgående tema, og hedder nu Hugos Badeland. Her er der 4 vandrutschebaner, soppebassin, spabad og meget mere.Hugos Badeland er absolut et besøg værd, så husk badetøjet og hop i det tropiske vandlands bassiner og tag en tur i en af vandrutschebanerneefter kl. 16.00. Besøg i Hugos Badeland er dog IKKE indeholdt i arrangementet.
Pris for voksne kr. 70,00 og kr. 50,00 for børn under 12 år.
Bemærk!
Alle kan trygt deltage i alle aktiviteterne i og omkring Blomsterparken, da der kun er adgang for deltagere, der er inviteret af ’Familier med kræftramte børn’. Det betyder, at alle isolationsregler kan overholdes. Medlemskab af Foreningen er ikke nødvendigt, men deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.
Ønsker man at besøge Feriecentret og Hugos Badeland, gør vi opmærksom på, at der her er adgang for andre gæster, og at isolationsregler derfor ikke kan overholdes. Feriecenter og Vandland er placeret separat på den modsatte side af vejen.
Se mere om de mange spændende muligheder på: www.jesperhus.dkHer findes også kørselsvejledning og andre gode, praktiske oplysninger. Deltagerne sørger selv for transport til og fra Jesperhus.
 
 

Detaljer

Dato:
9 maj, 2018
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Danmark + Google Maps

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside