Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Biograftur i 4 forskellige byer

7 marts, 2010

Gratis

Gennem en årrække har et godt samarbejde med Nordisk Film Biografer betydet, at ‘Familier med kræftramte børn’ har inviteret medlemmerne til en gratis filmoplevelse, oven i købet ofte til premierefilm. Det gode samarbejde fortsætter heldigvis, og søndag den 7. marts kan vi atter samles foran det store, hvide lærred.
Det giver garanti for en helt anden oplevelse en den hjemlige fladskærm kan give, uanset hvor mange tommer den end kan mønstre. Så find Metropol i København eller BioCity i Odense, Århus og Aalborg og nyd en god premierefilm!
 
I fire biografer bliver der vist to film samtidigt, og alle i familien må derfor vælge. Den ene film er “Karla og Jonas”, som bygger på René Toft Simonsens ungdomsbog af samme navn. Bogen er efterfølgeren til “Karlas kabale” og “Karla og Katrine”. Den anden film er den amerikanske animationsfilm “Det regner med frikadeller” med dansk tale af bl.a. Søren Spanning og Klaus Bondam.
 
Lukkede forestillinger Forestillingerne er lukkede særforestillinger, hvor der kun er adgang for inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’, og derfor kan børn i isolation også trygt være med. Bedsteforældre, andre nære pårørende og børnekræftafdelingernes personale er også velkomne, helt og aldeles gratis. – Der er god plads til alle!
Man behøver således ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage. Vi understreger dog, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.
 
Hvor og hvornår vises filmene?
 
København kl. 10.00: Metropol, Vesterbrogade 1
Odense kl. 09.30: BioCity Odense, Odense Banegård Center (speciel indgang)
Århus kl. 09.30: BioCity Århus, Skt. Knuds Torv 15
Aalborg kl. 10.00:  BioCity Aalborg, John F. Kennedys Plads
 
I alle biograferne åbnes dørene ca. halv time før filmene starter, så der bliver tid til at forsyne sig med lidt slik, sodavand, popcorn og andre vente- og filmgodter.
“Karla og Jonas” varer 1 time og 23 min., mens “Det regner med frikadeller” varer 1 time og 30 minutter.
 
“Karla og Jonas”
Karla tænker stadig på det kys, Jonas gav hende i sommerferien, men har ikke turdet ringe til ham. Katrine presser dog så meget på, at Karla til sidst tager sig sammen og bliver inviteret ud til Jonas på børnehjemmet. Besøget bliver dog langt fra kun et glædeligt gensyn, for Jonas bliver knust, da han får at vide, at hans yndlingspædagog skal holde op i nær fremtid.
Livet er meget svært når alle dem, man holder af, forsvinder, og man slet ikke har det mindste familie. Den dybt forelskede Karla vil gøre alt for at hjælpe Jonas og foreslår, at de prøver at finde hans mor. Efter forgæves at have forsøgt at få tv-programmet “Hvor er du nu?” til at opspore Jonas’ mor tager børnene sagen i egne hænder og hugger Jonas’ papirer fra børnehjemmet.
I rollerne ses bl.a. Elena Arndt-Jensen, Joshua Berman, Ellen Hillingsø og Nicolaj Kopernicus.Klik her for at se trailer af filmen
 
“Det regner med frikadeller”
Der går en bølge af animationsfilm over landet for tiden. En af grundene til at de er så populære er sikkert, at computerteknikken nu er blevet så sofistikeret, at man kan skabe hvad som helst.
Mange er dog noget kaloriefattige, men ‘Det regner med frikadeller’ hører til blandt de absolut nærende og velsmagende. Filmen er lavet efter børnebogen af samme navn. I Swallow Falls bor Flint Lockwood, en videnskabsmand som forsøger at løse Jordens hungersnødsproblemer. Og en dag bygger han en maskine, der oppe i atmosfæren omdanner vand til mad, og så pludselig vælter der mad ned fra himlen. 
Borgmesteren tænker straks i indtægter fra turister, der vil strømme til byen på grund af den spiselige nedbør. Men en dag løber maskinen løbsk, og moralen er selvfølgelig, at når man ændrer naturens gang, går det galt.
Blandt de danske stemmer til filmen høres Jens Jacob Tychsen, Søren Spanning og Klaus Bondam, der lægger stemme til byens korrumperede borgmester!!!Klik her for at se trailer af filmen
 
 
Billetter og et par praktiske oplysninger bliver tilsendt et par dage før filmene ruller hen over lærredet. Men husk nu familiens tilmelding, som skal være modtaget hos Foreningens Sekretariat senest mandag den 22. februar. – Hurtig tilmelding tilrådes!
 
Med venlig hilsen – og rigtig god biftur til alle,
Familier med kræftramte børn
Download invitation og tilmeldingsblanket som PDF her

Detaljer

Dato:
7 marts, 2010
Pris:
Gratis

Arrangør