Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Besøg i Geografisk Have

3 juni, 2012

Gratis

Geografisk Have er en 12 hektar stor og smuk botanisk have, der præsenterer blomster, planter, træer, buske og urter fra de fleste af klodens kontinenter og egne. Her kan op- leves den karakteristiske flora fra bl.a. Canada, Nordamerika, Japan, Kina, Manchuriet, Korea, Sibirien og Sydvestasien. I de tre store væksthuse ses og duftes alle mulige krydder- og lægeurter.
 
I Geografisk Have kan familien også opleve en eksotisk fauna, og i år er nyhederne bl.a. tamme kinesiske bjergegern, nye spændende og farverige fugle og en talende beostær.
 
Vi kan dog ikke garantere, at man kan føre en samtale med den.
 
Læs selv mere om haven ved at klikke på linket over billedet til højre.
 
For hele familien
Et besøg i Geografisk Have giver Foreningens medlemmer en god mulighed for at møde og snakke med andre familiemedlemmer, der er eller har været i samme situation. Der er ro og fred i haven, og i modsætning til i f.eks. et cirkustelt med flere hundrede livlige og forventningsfulde familiemedlemmer, vil der her være god lejlighed til at snakke sammen.
 
For børnene er der bure med kaniner, høns, duer, finker, undulater, kanariefugle samt papegøjer, og i dyrefolden er der minigrise, klappegeder, får og æsler.
 
Madkurv eller kiosk
Overalt i haven er der borde og bænke, hvor familien kan nyde den medbragte madkurv. Har tiden ikke været til hjemlig klemmesmøring og kurvepakning, byder kiosken ved indgangen på lettere måltider, is, slik, øl, vin, vand, kaffe og kage.
 
Hvis familien selv har madkurv med hjemmefra eller har spist godt inden afgang, er der dog ingen grund til at tage tegnebogen med. Arrangementet er helt og aldeles gratis.
 
Men det skulle jo lige være, om ungerne måske gerne vil have en is og farmand en øl!
 
Billetter, som skal vises ved indgangen, fremsendes nogle få dage før arrangementet.
 
Havegang og cirkusshow?
Der er ikke fast mødetid eller fast program, og du og din familie kan bare komme og gå, som I har lyst indenfor havens åbningstid, som denne dag er mellem kl. 10-18.
 
Arrangementet finder sted samme dag, som ‘Familier med kræftramte børn’ inviterer til ‘GULD FESTIVAL 2012’ i Cirkus Arena på cirkuspladsen i Kolding. Dette arrangement varer fra kl. 10.45 til ca. 14.30, og alle cirkusgæster er meget velkomne i Geografisk Have efter forestillingen. Selvstændig tilmelding til besøget i Geografisk Have er dog nødvendig.
 
Vi gør opmærksom på, at der denne dag også vil være adgang for andre besøgende i haven, men da arrangementet foregår udendørs, vil smitterisikoen være begrænset.
 
Der er egen transport til Geografisk Have, der ligger Christian IV’s Vej 23, 6000 Kolding.
 

Husk sidste tilmelding til Sekretariatet senest fredag den 11. maj!
 
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
3 juni, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør