Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Batman Live

18 januar, 2012

Gratis

Langt de fleste kender i forvejen Batman. Superhelten, der bekæmper kriminalitet og sørger for lov og orden i Gotham City.
Bag Batman i flagermusdragten gemmer sig milliardæren Bruce Wayne, der som barn så sine forældre blive myrdet. Han besluttede sig derfor til at bekæmpe kriminalitet og trænede sig fysisk og mentalt op til det perfekte.
Batman har ingen overnaturlige kræfter, men besidder samme styrke og kondition som verdens topatleter, han er en af verdens bedste kampsportsudøvere, og så råder han altid over en utrolig avanceret teknologi. I BATMAN LIVE World Arena Tour bliver vi præsenteret for en visuelt imponerende, tempofyldt og spændende forestilling med en helt ny historie. Her medvirker bl.a. Jokeren, Gækkeren, Catwoman og Pingvinen, og historien udspiller sig bl.a. i Gotham City, Wayne Manor og naturligvis i the Batcave. BATMAN LIVE byder på fantastiske stunts, imponerende fyrværkeri, illusioner og er en fuldstændig unik oplevelse. Det er ikke en musical men en forestilling med en meget underholdende Batman-historie med masser af overraskelser, der helt sikkert vil tryllebinde hele familien. BATMAN LIVE opføres af skuespillere, stuntmen og akrobater fra hele verden og vil foregå på engelsk. Under forestillingen vil en dansk fortæller introducere de vigtigste scener, og der vil være undertekster på en storskærm.Tilmelding – hurtig som Batmobilen FMKB er med kort varsel blevet begunstiget med et større antal billetter til denne forrygende forestilling, så vi anbefaler absolut tilmelding i raketfart. Billetterne vil nemlig blive tildelt efter det sunde ‘først-til-mølle’ princip. Sidste tilmelding er torsdag den 12. januar 2012.Vi er ikke alene Onsdag den 18. januar kl. 19.00 vil Jyske Bank BOXEN sikkert være fyldt til sidste plads, og vi er således ikke alene. Derfor kan alle isolationsregler desværre ikke overholdes til lige netop dette arrangement.Sted Jyske Bank BOXEN, Kaj Zartows Vej 7, 7400 Herning. Velkommen til en spændende aften i Jyske Bank BOXEN onsdag den 18. januar 2012 kl. 19.00. Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
18 januar, 2012
Pris:
Gratis

Arrangør