Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Baboon City 2020

19 marts, 2020 - 16:30 - 20:30

Gratis

Arrangementet er AFLYST

Alle i familien får motion til hele kroppen, humøret og smilebåndet i BABOON CITY.
Danmarks største indendørs forlystelsescenter og FMKB tager imod medlemsfamilierne torsdag den 19. marts fra kl. 16.30 til 20.30
I det store forlystelsescenter bliver alle i familien udfordret på alle mulige måder. Med familiesjov og konkurrencer og ikke mindst med et hav af fysiske aktiviteter.
Det er stort set umuligt at nå det hele, når man kan vælge mellem bl.a. rodeotyren, radiobiler, karaoke, morskabsmaskiner, hoppepuder, minigolf, klatrevæg, golfdart, elbilbane, tarzanbane, elastikløb, sumobrydning, rutschebane, spillemaskiner, monsterboksning, trampoliner, playstations, mooncars, skumboldkanoner og alle de andre af de flere end 200 forlystelser i de 8 store haller i Herning.
Varm op og sæt så kursen mod Åkirkebyvej 10 i Herning!
Og bemærk, at vi har alle de mere end 9.000 m2 helt for os selv!
Klik ind på www.babooncity.dk og find ud af, hvad I ønsker at kaste jer over!

Prøv bare løs

Har familien været med FMKB i Baboon City før, er der helt sikkert noget, som I ikke har prøvet før. – Ta’ derfor med til Baboon City og brug nogle sjove, spændende og underholdende timer sammen med hele familien og de mange andre FMKB familier.

Kun for FMKB

Alle kan trygt tage med til Baboon City denne dag, da der kun er adgang for deltagere, der er inviteret af ’Familier med kræftramte børn’. Alle isolationsregler kan således overholdes. Bedsteforældre, besøgsvenner og personale fra børnekræftafdelingerne er også velkomne til denne aktivitet.
Deltagelse forudsætter, at man ikke udgør en smitterisiko for børn i kræftbehandling.

Baboon-buffet

Når sulten melder sig, er FMKB vært ved en lækker Baboon-buffet. Drikkevarer købes og afregnes direkte til Baboon City, og man må derfor ikke medbringe sine egne drikkevarer denne aften.
Skynd dig at tilmelde jer under invitationen på vores hjemmeside, og senest fredag den 6. marts. Efter sidste tilmeldingsfrist vil I modtage en mail med de sidste informationer.
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
19 marts, 2020
Tidspunkt:
16:30 - 20:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Baboon city
Åkirkebyvej 10
Herning, 7400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside