Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arenas 60-års jubilæumsforestilling

13 marts, 2015

Gratis

Nordens største cirkus har i det store cirkustelt plads til over 1.750 publikummer, men alligevel er vi overbevist om, at der bliver rift om adgangsbilletterne, når vi igen i år kan invitere til et helt ektraordinært cirkusarrangement, hvor der i det opvarmede telt kun er adgang for deltagere, som alle er inviteret af “Familier med kræftramte børn”.
 
Alle isolationsregler kan derfor overholdes, således at familier med børn i kræftbehandling også trygt kan deltage. Der er også mulighed for at medbringe kørestol i teltet.
 
Program, Cirkus Arena, Bellahøj:
Kl. 15.45 – 16.00 Familier med kræftramte børn er parat til at tage imod.
Kl. 16.00 – 16.45 Mulighed for besøg i dyrestaldene og rundtur på cirkuspladsen
Kl. 16.45 – 17.00 Indtages pladserne på stolerækkerne
Kl. 17.00 – 18.15 1. afdeling af 60-års jubilæumsforestillingen
Kl. 18.15 – 18.30 Pause
Kl. 18.30 – 19.45 2. afdeling af 60-års jubilæumsforestillingen
 
Cirkus Arena – Nordens største cirkus – byder således på i alt ca. 4 timers spændende aktiviteter og underholdning for hele familien.
 
Besøg i staldene og rundgang på pladsen
Hvis familien ankommer til Cirkus Arena ca. en time før forestillingen, vil der være mulighed for at komme om bag manegen for at besøge dyrestaldene og gå rundt og fornemme den helt specielle stemning og atmosfære med liv og glæde, der er på hele cirkuspladsen.
 
En eftermiddag eller aften i Cirkus Arena er altid i sig selv en stor oplevelse. Mens børnene klapper dyrene, vil der også være god lejlighed til at møde og snakke med andre familier, der er i samme situation som en selv. Især, hvis man møder op i god tid.
 
Familier med kræftramte børn kan som det allerførste publikum overvære den fantastiske 60-års jubilæumsforestilling.
 
Få en familieoplevelse i det helt store format, som kun Cirkus Arena formår at kunne give dig. Imponerende dyr, overdådige kostymer, svimlende akrobatik under teltkuplen og artisteri i verdensklasse. Spændende, anderledes og med masser af humor og latter lover ganske enkelt topunderholdning til alle generationer.
 
Med Signe Lindkvist og Uffe Holm sker det uforudsigelige. Signe har altid haft en meget stor kærlighed til cirkus, og i år træder hun ind i en rigtig cirkusmanege. Både som aftenens vært og som artist, flankeret af Uffe Holm. Han er sjov, kvik og fornøjelig og har et stort showtalent med hele kroppen – som vi så det i “Vild med dans”.
 
Jubilæumsforestillingen viser også det bedste, den klassiske cirkusforestilling byder på. Du vil opleve masser af dyr – elefanter, hunde, heste og også farlige stunts – som det legendariske motorcykelnummer fra DIORIO TRUPPE, når de som en bisværm suser rundt i Globe of Death. Denne gang bare endnu vildere – i år med 7 motorcykler, der kører samtidig. I cirkusmanegen vil du også møde en vaskeægte kanonkonge og et talent uden sidestykke i 11-årige OLGA, der hænger under teltdugen, som havde hun aldrig lavet andet. Der er tryllenumre, som du umuligt kan gennemskue, farlige akrobater, smukke cirkusprinsesser og selvfølgelilg Signe og Uffe, der styrer det hele i et hæsblæsende tempo. Glæd dig til den vildeste, smukkeste og mest rørende 60-års jubilæumsforestilling.
 
Ta´ de 2 uforudsigelige krabater og tilsæt Cirus Arenas 60-års jubilæumsforestilling, så har du et meget godt billede af jubilæumsforestillingen 2015.
 
I pausen er der naturligvis mulighed for at købe forfriskninger i forteltet for egen regning.
 
Hvem kan deltage?
Alle kræftramte børn og unge samt deres familier fra hele Danmark er velkomne. De i relation til isolationsbestemmelserne “godkendte” besøgsvenner er også velkomne til at deltage i arrangementet. Det er ligeledes besluttet, at bedsteforældrene til de syge børn meget gerne må inviteres med. Der er masser af plads, så ingen behøver holde sig tilbage.
 
Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner, organi­sationer m.v., der har relation til behandlingen af kræftramte børn og unge. Man behøver altså ikke være medlem af ‘Familier med kræftramte børn’ for at kunne deltage.
 
Vi håber således, vi får endnu bedre mulighed for at tilgodese, at specielt de isolerede børn og deres familier sikres nogle fælles positive sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i me­get lange perioder.
 
Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko overfor børn i kræftbehandling som bekendt ikke er sær­ligt hensigtsmæssigt.
 
Tilmelding og betaling:
Cirkus Arena byder publikum indenfor i et imponerende telt med optimalt udsyn og komfort på alle pladser, hvor man sidder i rigtige, behagelige stole og ikke på “hønsepinde”. Er der brug for at medtage kørestol ind i teltet, bedes dette oplyst på tilmeldingsblanketten.
 
Tilmelding til arrangementet i Cirkus Arena sker ved at udfylde og indsende vedhæftede til­meldingsblanket senest fredag den 27. februar.

Vi skal samtidig bede om indbetaling af deltagergebyr til ‘Familier med kræftramte børn’ på giro, reg. nr. 4665, konto nr. 0016423130, mrk. Cirkus Arena, svarende til kr. 50,- pr. tilmeldt deltager. Beløbet kan naturligvis betales via netbank.
 
Når tilmelding og betaling er registreret hos Foreningens Sekretariat, fremsendes adgangsbil­letter, praktiske oplysninger m.v. til deltagerne ca. 1 uge før arrangementet.
 
Disse skal medbringes og fremvises ved indgangen til Cirkus Arena.
 
Det indbetalte deltagergebyr på kr. 50,- pr. deltager anvendes til delvis dækning af vore samlede omkostninger til hele arrangementspakken.

 
Arrangementspakken indeholder således:
Adgangsbillet til forestillingen i Cirkus Arena.
Besøg i staldene og på pladsen før forestillingen.
 
Normalpris pr. deltager  kr. 160,- / 350,-
 
Derfor!
Udfyld allerede i dag vedhæftede tilmeldingsblanket og send den til Foreningens Sekretariat omgående. Vi kan oplyse, at de først tilmeldte vil få tildelt de bedste pladser i cirkusteltet!
 
Vi håber at rigtig mange vil tilmelde sig arrangementet og få en uforglemmelig oplevelse i samvær med andre medlemmer fra og venner af ‘Familier med kræftramte børn’.
 
 
Mange hilsener og på festligt gensyn i teltet,
 
Familier med kræftramte børn
 
 

Detaljer

Dato:
13 marts, 2015
Pris:
Gratis

Arrangør