Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

'Anden' i Falconer Salen

15 januar, 2013

Gratis

Oplev Anders ‘Anden’ Matthesens nyeste show ved en ekstraforestilling i Falconer Salen i København tirsdag den 15. januar kl. 19.00:

“ANDERS”

 
Med meget kort varsel har ‘Familier med kræftramte børn’ modtaget et stort antal billetter til Anders Matthesens show “Anders”.
 
Anders Matthesens seneste show har taget anmeldere og publikum med storm, og næsten 200.000 har indtil nu set showet. Få en billet til en af de sidste ekstraforestillinger.
 
Anders Matthesens 6. onemanshow “Anders” har høstet så mange hjerter, stjerner og opadvendte tommelfingre, at det nok er de færreste af hans comedy-kolleger, der kan sige sig fri for bare en lille smule jalousi.
 
Anders Matthesen, eller “Anden”, som han i årevis er blevet kaldt, har aldrig været bange for at tage tilværelsens filosofiske og eksistentielle spørgsmål op i sine shows. Det nye show “Anders” er absolut ingen undtagelse.
 
I showet, der tog ham godt tre år at forberede, sætter han spørgsmålstegn ved begrebet identitet, når han analyserer sine egne faste vaner, mønstre og holdninger. Og han stiller spørgsmålet, om han egentligt stadig kan være “Anden”, når han nu efterhånden er fyldt 36 år og blevet familiefar.
 
Om Anders Matthesen plukker den sidste fjer af “anden”, kan du selv opleve tirsdag den 15. januar ved en ekstraforestilling i Falconer Salen i København.
 
Læs mere om showet på: www.anden.dk
“Anders” vises i Falconer Salen, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg.

Forestillingen er ikke udelukkende for inviterede af ‘Familier med kræftramte børn’, og de gældende isolationsregler kan således ikke overholdes.
 
Tilmelding skal ske her og nu, og billetter bliver tildelt efter først-til-mølle princippet.
 
Besked vil blive tilsendt de heldige et par dage før forestillingen, og billetter skal afhentes ved FMKB i foyeren til Falconer Salen i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 18.30 umiddelbart før forestillingens start.
 
 
Med venlig hilsen,

Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
15 januar, 2013
Pris:
Gratis

Arrangør