Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Alice i Eventyrland

15 november, 2014

Gratis

Eventylig familieforestilling Den engelske forfatter, filosof og matematiklærer Charles Lutwidge Dodgson var en dag på en rotue med en kollegas tre døtre, og under roturen fortalte han et eventyr med den næstældste datter Alice som hovedperson. I 1865 udgav han under pseudonymet Lewis Carroll “Alice i Eventyrland”, som sammen med efterfølgeren “Bag Spejlet” fik stor udbredelse med Disneys tegnefilm fra 1951.
 
Alice i Eventyrland I eventyret keder den lille Alice sig på en skovtur med sin søster, da hun pludselig får øje på en lille talende kaninog vælger at følge med den ned i dens hul. Hun falder ned gennem hullet og havner i et mystisk land, hvor alt kan ske. Her oplever hun alle mulige og umulige ting: At vokse og krympe alt efter, hvad hun spiser og drikker, at svømme i sine egne tårer, at komme med til et hus, hvor kokkepigen kaster med potter og pander, en baby, der forvandles til en gris, en kat der kan blive usynlig og meget, meget mere.
Nogle gange er det en fordel for Alice at være stor. Som når man vil nå en nøgle, der ligger på et højt bord, spille kroket med flamingoer som køller, eller undgå at drukne i en sø af tårer, man selv har grædt. Andre gange er det bedts at være lille – hvis man for eksempel vil kravle igennem en lille bitte dør, drikke te med påskeharen eller være venner med kålormen.
 
Musikalsk fantasidrama i størrelse XL Også i Aalborg Teaters musikalske udgave af eventyret, tager vi med den lille Alice på en kæmpestore rejse i en eventyrverden, hvor de underligste ting kan ske. Og sker. Dyr taler, tiden står stille, og alle teaterets bedste tricks og halsbrækkende stunts er ganske enkelt i spil – smukt akkompagneret af helt nykomponeret, ørehængende musik og med masser af god humor.
 
Kun os i Aalborg Teater Alle 460 pladser i Aalborg Teaters Store Scene er reserveret udelukkende til “Familier med kræftramte børn”, og glædeligvis kan alle gældende isolationsregler overholdes. derfor kan også familier med et barn i behandling trygt deltage. bedsteforældrene, besøgsvenner og personale fra børnekræftafdelingerner også meget velkomne. Hurtig tilmelding tilrådes – Billetter vil blive tilsendt nogle dage før forestillingen.
 
Sidste tilmelding er fredag den 31. oktober
 
Alice i Eventyrland opføres lørdag den 15. november 2014 kl. 16.00 på Aalborg Teater, Store Scene, Jernbanegade 11, 9000 Aalborg
 
Med venlig hilsen og på gensyn,
Familier med kræftramte børn
 
 

Detaljer

Dato:
15 november, 2014
Pris:
Gratis

Arrangør