Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AGF – Hobro IK

2 april, 2016

Kan AGF med nyansatte succestræner Glen Riddersholm avancere fra 9. pladsen, eller kan Ove Pedersen ryste Hobro væk fra sidstepladsen? FMKB inviterer til jysk opgør i Aarhus.

Alle kampe i Superligaen er vigitige. Nogle hold kæmper indædt for de eftertragtede og økonomisk indbringende pladser i de europæiske turneringer, andre må ganske enkelt kæmpe indædt for at undgå nedrykning.
Sådan vil det også være, når De hvide AGF´ere tørner sammen med opkomlingene fra Hobro, holdet der for få år siden startede sin raketfart mod Superligaen som et hold med fuldtidsarbejdende spillere. Men, ikke i klubben altså!
Ta´selv med til kampen lørdag den 2. april og følg med i stillingskrigen på græsset. Der bliver kamp til stregen.
“Familier med kræftramte børn” har fået et stort antal billetter til kampen, hvor der er kick off kl. 16.00. Men det vil være en god idé at møde op i god tid, da der vil være masser af aktivitet og halløj på tribunen.
På stadion kan der naturligvis købes de berømte stadionpølser, sodavand og is. Ceres Park & Arena ligger på Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.
Vi gør opmærksom på, at selve kampen også overværes af andre end medlemmer af “Familier med kræftramte børn”, og alle gældende isolationsregler kan således ikke forventes overholdt.
Tilmelding og konkurrence
På tilmeldingskuponen finder du en lille konkurrence, der går på at gætte resultatet af selve kampen. Alle, der på forhånd  har gættet det rigtige resultat, deltager herefter i en lodtrækning om 6 flasker af en af de gode FMKB rødvine.
Du skal ligeledes være tilmeldt arrangementet rettidigt for at kunne deltage i denne konkurrence. Tilmeldingen skal således være modtaget på Sekretariatet absolut allersenest mandag den 14. marts.
Vi sender herefter billetterne til dig sammen med nogle praktiske oplysninger.
Ta´til Aarhus oplev stillingskrig i Superligaen!
Med venlig hilsen,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
2 april, 2016

Arrangør