Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AGF – FC Helsingør

1 december, 2017 - 19:00 - 21:30

Hele familien kan nu få en forrygende og tempofyldt start på julemåneden. Et stort slag skal slås, det sker i Alka Superligaen i fodbold, og det står mellem ikke mindre end Jylland og Sjælland, når den traditionsrige fodboldklub AGF, der blev oprettet i 1880, i Ceres Park & Arena i Aarhus møder FC Helsingør, der blev dannet i 2005 og spiller sin første sæson i den fineste række.
Kan Duncan, Kasper Junker, Martin Spelman og holdkammeraterne drive AGF tll sejr, eller har FC Helsingørs træner Christian Lønstrup styr på forsvaret, så keeper Mikkel Bruhn kan forlade banen med et clean sheet? Ta’ med til kampen fredag den 1. december og oplev kamp til stregen. Der er kampstart kl. 19.00.
’Familier med kræftramte børn’ har fået et stort antal billetter til denne kamp. Det vil som altid være en god idé at møde op i god tid, da der vil være masser af aktiviteter og halløj på tribunen.
På stadion kan der naturligvis købes de berømte stadionpølser, sodavand og is.
Vi gør opmærksom på, at selve kampen også overværes af andre end medlemmer af ’Familier med kræftramte børn’, og alle gældende isolationsregler kan således ikke forventes overholdt.
Tilmelding og konkurrence
På tilmeldingskuponen finder du en lille konkurrence, der går ud på at gætte resultatet af selve kampen. Alle, der på forhånd har gættet det rigtige resultat, deltager herefter i en lodtrækning om 6 flasker af en af de gode FMKB rødvine.
Du skal ligeledes være tilmeldt arrangementet rettidigt for at kunne deltage i denne konkurrence. Tilmeldingen skal således være modtaget på Sekretariatet absolut allersenest fredag den 10. november.
Vi sender herefter billetterne til dig sammen med nogle praktiske oplysninger.
Ta’ til Aarhus og oplev slaget mellem Jylland og Sjælland!

Detaljer

Dato:
1 december, 2017
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Hjemmeside:
http://www.parkarena.dk/kalender/december/agf-fc-helsingoer/

Sted

Ceres Park
Stadion Allé 70
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør