Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Actiondag

15 juni, 2019 - 10:00 - 15:00

I år kan I tumle hestekræfterne og hygge jer ved ACTIONDAG hos Team Bertelsen i Randers lørdag den 15. juni fra kl. 10-15.
Dansk Land Rover Klub, Team Bertelsen og ’Familier med kræftramte børn’ giver den igen fuld gas ved Actiondag.
I år slipper vi hestekræfterne løs i Team Bertelsen Outdoor Center ved Randers, hvor Dansk Land Rover Klubs kraftige 4-hjulstrækkere vil forcere det kuperede terræn, og flere militærkøretøjer vil demonstrere deres muskler og kørefærdigheder.
Så ta’ med til en spændende og udfordrende Actiondag med fuld skrue på cylindrene i de kraftige køretøjer, hvor børn, unge og voksne kan få deres fartdrømme opfyldt.

Mega ATV-motorcykelræs og højdespring

Man kan også få den indre farthund sat i sving med en tur på Foreningens egne ATV`er. Drej håndtaget på de små kraftige 4-hjulede motorcykler og ta’ en frisk tur på den lukkede bane.
For god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på, at deltagerne i denne aktivitet må være dækket af deres egne private ulykkesforsikringer. Det er ikke umiddelbart muligt for FMKB eller medarrangører at tegne en generel forsikring, der dækker i tilfælde af uheld eller personskader. Ligeledes må deltagerne forsikringsmæssigt også være dækket af deres egne indboforsikringer i forbindelse med evt. tab af ejendele eller beskadigelse heraf.

Oktanfri hygge og godt samvær

Når tiden er passende, sørger Foreningen for god og nærende forplejning med rigeligt brændstof til den indre motor. Tanken bliver således fyldt op med masser af ny energi efter alle strabadser og mange spændende eventyr i terrænet.
Actiondagen er et lukket arrangement udelukkende med deltagere inviteret af ’Familier med kræftramte børn’. Vi skal også gøre opmærksom på, at deltagelse inkl. muskelkørsel, ATV-kørsel, spisning og alle øvrige aktiviteter er helt og aldeles gratis.

Her ligger Team Bertelsen Outdoor Center

Arrangementet finder sted i en det spændende terræn ved Team Bertelsen Outdoor Center, der ligger Tebbestrupvej 98, 8940 Randers SV.
Yderligere oplysninger fremsendes på mail til de tilmeldte deltagere før aktiviteten.
Med venlig hilsen og på gensyn til fart, hygge og godt samvær,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
15 juni, 2019
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Team Bertelsen
Tebbestrupvej 98
Randers, Randers SV 8940 Danmark

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside