Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Actiondag på Hvorup Kaserne

7 maj, 2016 - 10:00 - 15:00

Hvis der er noget, der hedder oktan-kick, kan hele familien opleve det på Hvorup Kasernes øvelsesterræn, hvor vi slipper mange tusinde hestekræfter løs. Som passagerer i de terrængående køretøjer eller alene på Foreningens 4-hjulede ATV motorcykler kan I opleve fart og spænding, og ”på land” vil der også være masser af aktiviteter, kaffe og og røg fra den store grill.
Dansk Land Rover Klub, region Nordjylland og ‘Familier med kræftramte børn’ inviterer igen til action-dag på Hvorup Kaserne i Nørresundby, hvor hele det store øvelsesterræn vil blive racet igennem af oktantørstende medlemmer i kraftige Land Rovers og Range Rovers. Herudover vil nogle højt tunede og meget tunge militærkøretøjer vise, hvad større mængder dieselbrændstof rigtigt kan bruges til, når der ikke skal betales moms og afgifter.
De store muskelbundter vil udfordre terrænet, og som passager bliver du også selv udfordret.
Du skal nok blive spændt godt fast, for bilerne forcerer stigninger, der synes at overstige tyngdekraften og vandhuller, der umiddelbart virker ganske og aldeles bundløse.
Så nu spænder vi igen sikkerhedsselen og drager til en spændende og udfordrende Action-dag med fuld skrue på cylindrene i de kraftige køretøjer, hvor de dristige blandt alle køn og i alle aldersklasser kan få deres hedeste drømme opfyldt, og hvor de andre rigtig kan hygge sig til duften af frisk kaffe, oktandampe og røgen fra den store grill.
Kør-selv-ræs
Man kan også få adrenalinen i gang med en tur på Foreningens 4 stk. Arctic Cat ATV (All Terrain Vehicle). Tryk håndtaget i bund på de små kraftige 4-hjulede motorcykler og ta’ en frisk tur på en lukket bane, der er anlagt i sikker afstand fra kasernens øvelsesterræn.
Alt er ganske gratis for alle deltagere, og det skyldes ikke mindst et tæt og godt samarbejde med en række velvillige partnere og sponsorer, som støtter arrangementet.
Oktanfri action
Ikke alle kan komme ud og køre på samme tid. Til gengæld bliver der også fuld fart på i teltene, og når tiden er passende, vil Foreningen sørge for god og nærende forplejning med rigeligt brændstof og kalorier til den indre motor. Tanken bliver således fyldt op med masser af ny energi til alle eftermiddagens strabadser og mange spændende eventyr i terrænet.
Ud over ræs og oktan-frådseri vil der naturligvis være forskellige underholdende aktiviteter, som ikke-kørere kan deltage i med stor fornøjelse.
Action-dagen er et lukket arrangement udelukkende med deltagere inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Vi skal som altid minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er hensigtsmæssig.
Hvor ligger Hvorup Kaserne?
Hvorup Kaserne er en del af Aalborg Kaserner, som ligger midt i Nørre Uttrup, lidt nord for Nørresundby. Her ligger øvelsesterrænet også, og her finder arrangementet sted.
Yderligere oplysninger fremsendes til de tilmeldte deltagere nogle dage før aktiviteten.
Der plejer at være rift om pladserne til dette arrangement, så send din tilmelding hurtigst muligt og senest onsdag den 20. april.
Med venlig hilsen og fuldt tryk på speeder og gashåndtag,
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
7 maj, 2016
Tidspunkt:
10:00 - 15:00

Arrangør