Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Actiondag på Hvorup Kaserne

6 maj, 2017 - 10:00 - 15:00

[cmsms_row][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text]
Dansk Land Rover Klub, region Nordjylland og ‘Familier med kræftramte børn’ fejrer i år 10 års jubilæum på Hvorup Kaserne i Nørresundby ved at give den ekstra gas. Vi slipper endnu flere hestekræfter løs, og vi styrker oktantallet. For deltagere, der ikke racer rundt i terrænet godt fastspændt i de kraftige Land Rovers og Range Rovers vil der også være ekstra fart på aktiviteterne til duften af frisk kaffe, oktandampe og røgen fra den store grill.
Så nu spænder vi igen sikkerhedsselen og drager til en spændende og udfordrende Actiondag med fuld skrue på cylindrene i de kraftige køretøjer, hvor de dristige blandt alle køn og i alle aldersklasser kan få deres hedeste drømme opfyldt. Herudover vil højt tunede og meget tunge militærkøretøjer vise, hvad større mængder dieselbrændstof rigtigt kan bruges til, når der ikke skal betales moms og afgifter.
Mega ATV-motorcykelræs
Man kan også få den indre farthund sat i sving med en tur på Foreningens egne Arctic Cat ATV (All Terrain Vehicle). Drej håndtaget i bund på de små kraftige 4-hjulede motorcykler og ta’ en frisk tur på den lukkede bane.
Oktanfri action
Ikke alle kan komme ud og køre på samme tid. Til gengæld bliver der også sat fuld fart på i teltene, og når tiden er passende, vil Foreningen sørge for god og nærende forplejning med rigeligt brændstof og kalorier til den indre motor. Tanken bliver således fyldt op med masser af ny energi til alle eftermiddagens strabadser og mange spændende eventyr i terrænet.
Ud over ræs og oktan-frådseri vil der naturligvis være forskellige underholdende aktiviteter, som ikke-kørere kan deltage i med stor fornøjelse.
Action-dagen er et lukket arrangement udelukkende med deltagere inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Vi skal også gøre opmærksom på, at deltagelse inkl. muskelkørsel, ATV kørsel, spisning og alle øvrige aktiviteter er helt og aldeles gratis.
Her ligger Hvorup Kaserne
Hvorup Kaserne er en del af Aalborg Kaserner, som ligger midt i Nørre Uttrup, lidt nord for Nørresundby. Her ligger øvelsesterrænet også, og her finder arrangementet sted.
Yderligere oplysninger fremsendes til de tilmeldte deltagere nogle dage før aktiviteten.
Send din tilmelding hurtigst muligt og senest mandag den 10. april.
[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Detaljer

Dato:
6 maj, 2017
Tidspunkt:
10:00 - 15:00