Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Actiondag hos Team Bertelsen, Randers

5 maj, 2018 - 10:00 - 15:00

Dansk Land Rover Klub, region Nordjylland, Team Bertelsen og ’Familier med kræftramte børn’ giver den igen fuld gas ved Actiondag. I år slipper vi hestek
Dansk Land Rover Klub, region Nordjylland, Team Bertelsen og ’Familier med kræftramte børn’ giver den igen fuld gas ved Actiondag. I år slipper vi hestekræfterne løs i Team Bertelsen Outdoor Center ved Randers, hvor Dansk Land Rover Klubs kraftige 4-hjulstrækkere vil forcere det kuperede terræn, og flere militærkøretøjer fra Hvorup Kaserne vil demonstrere deres muskler og kørefærdigheder.
Så ta’ med til en spændende og udfordrende Actiondag med fuld skrue på cylindrene i de kraftige køretøjer, hvor børn, unge og voksne kan få deres hedeste fartdrømme opfyldt.
Mega ATV-motorcykelræs og højdespring
Man kan også få den indre farthund sat i sving med en tur på Foreningens egne Arctic Cat ATV (All Terrain Vehicle). Drej håndtaget i bund på de små kraftige 4-hjulede motorcykler og ta’ en frisk tur på den lukkede bane.
For de hoppeglade børn er der igen i år en stor hoppeborg til alskens former for luftakrobatik.
Oktanfri hygge og godt samvær
På sidelinien er der fuld fart på i teltene, og når tiden er passende, sørger Foreningen for god og nærende forplejning med rigeligt brændstof til den indre motor. Tanken bliver således fyldt op med masser af ny energi efter alle strabadser og mange spændende eventyr i terrænet.
Ud over ræs og oktan-frådseri vil der naturligvis være forskellige underholdende aktiviteter, som ikke-kørere kan deltage i med stor fornøjelse.
Actiondagen er et lukket arrangement udelukkende med deltagere inviteret af ’Familier med kræftramte børn’. Vi skal også gøre opmærksom på, at deltagelse inkl. muskelkørsel, ATV kørsel, spisning og alle øvrige aktiviteter er helt og aldeles gratis.
Her ligger Team Bertelsen Outdoor Center
Arrangementet finder sted i en det spændende terræn ved Team Bertelsen Outdoor Center, der ligger Tebbestrupvej 98, 8940 Randers SV.
Yderligere oplysninger fremsendes til de tilmeldte deltagere nogle dage før aktiviteten.
 
 
 

Detaljer

Dato:
5 maj, 2018
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Team Bertelsen
Tebbestrupvej 98
Randers, Randers SV 8940 Danmark

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside