Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Action-dag

28 maj, 2011

Gratis

Så spænder vi igen sikkerhedsselen og drager til en spændende og udfordrende Action-dag med fuld skrue på cylindrene i nogle kraftige køretøjer, hvor mænd og drenge i alle aldersklasser kan få deres hedeste drømme opfyldt. Og hvor konerne, kæresterne og søstrene rigtig kan hygge sig til duften af frisk kaffe og oktan.
 
I samarbejde med Dansk Land Rover Klub, region Nordjylland, inviterer ‘Familier med kræftramte børn’ til action-dag på Hvorup Kaserne i Nørresundby, hvor det store øvelsesterræn vil blive indtaget af vores medlemmer og et antal kraftige Land Rovers og Range Rovers. Herudover vil nogle højt tunede militærkøretøjer vise, hvad større mængder dieselbrændstof rigtigt kan bruges til, når der ikke skal betales hverken moms, skatter eller afgifter.
 
Disse muskelbundter vil udfordre terrænet, og som passager bliver du også udfordret. Du skal nok blive spændt godt fast, for bilerne forcerer stigninger, der overstiger tyngdekraften og vandhuller, der synes ganske og aldeles bundløse.
Der vil blive terrænkørsel for alle temperamenter og vovemod. Den Vilde Tur går over stok og sten og sætter med garanti uorden i frisuren. Den Milde Tur kan også være en rystende affære, men her er der til gengæld garanti for overlevelse.
 
I sikkerhed på landIkke alle kan komme ud og køre på samme tid. Til gengæld bliver der også fuld fart på dagen i teltene, hvor der vil være oktanrig forplejning med bl.a. rigelige mængder af slik, snolder, kaffe og sodavand.
Men nu skal det ikke kun være det rene snoldeorgie, så når tiden er passende, vil Foreningen sørge for, at alle får fyldt brændstof og kalorier på den indre motor, så der også er masser af energi til eftermiddagens strabadser og eventyr i terrænet.
Herudover vil der være forskellige underholdende aktiviteter, som ikke-bilister kan deltage i med stor fornøjelse.
 
Action-dagen er et lukket arrangement, hvor der kun er adgang for deltagere inviteret af ‘Familier med kræftramte børn’. Vi skal som altid minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke er hensigtsmæssig. Deltagelse er ganske gratis.
 
Hvordan finder jeg Hvorup Kaserne? Hvorup Kaserne er en del af Aalborg Kaserner, som ligger i Nørre Uttrup, lidt nord for Nørresundby. Her ligger øvelsesterrænet også, og her finder arrangementet sted. Yderligere oplysninger fremsendes til de tilmeldte deltagere nogle dage før aktiviteten.
Der er desværre kun mulighed for et begrænset antal deltagere,  så send din tilmelding hurtigst muligt og senest tirsdag den 10. maj.
 
Med venlig hilsen og fuldt tryk på speederen,
Familier med kræftramte børn
 
Læs mere om Dansk Landrover Klub her
 
Download invitation og tilmeldingsblanket som PDF her

Detaljer

Dato:
28 maj, 2011
Pris:
Gratis

Arrangør