Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aalborg Håndbold og TM Tønder

14 marts, 2018 - 18:30 - 20:30

I samarbejde med Aalborg Håndbold inviterer ’Familier med kræftramte børn’ alle medlemmer til håndbold i 888ligaen, når Aalborg Håndbold tager imod TM Tønder onsdag den 14. marts kl. 18.30 i Jutlander Bank Arena (Gigantium).
Alle kampe er vigtige, og for de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold med Aron Kristjansson i spidsen er det kun en sejr, der tæller for at holde fast i topstriden. Truppen er bred, og holdet er godt sammenspillet, så alt andet end en sejr vil være en skuffelse for nordjyderne.
Det bliver ikke nemt, for TM Tønder kæmper hårdt for overlevelse i ligaen. Holdet har revanche til gode efter sidste møde med Aalborg Håndbold, hvor man tabte 26-30 på hjemmebanen i Tønder. TM Tønder spiller for at undgå direkte nedrykning og har derfor hårdt brug for alle de point, holdet kan skrabe sammen.
I bestræbelserne på at indfri sæsonens målsætninger vil en sejr vær kærkommen for begge hold, nu hvor grundspillets går ind i den afsluttende fase. Der står således meget på spil, og der bliver med garanti masser af action, når de to hold tørner sammen om vigtige point i 888ligaen.
Kom og oplev håndbold i et hæsblæsende tempo, hvor der bliver gået til makronerne.
Vi gør opmærksom på, at kampen også overværes af andre end medlemmer af ’Familier med kræftramte børn’, og alle gældende isolationsregler kan således ikke overholdes. Kampen kan muligvis blive flyttet af hensyn til TV-rettighederne, men chancerne for, at dette sker, anses for små.

Detaljer

Dato:
14 marts, 2018
Tidspunkt:
18:30 - 20:30
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Jutlander Bank Arena
Willy Brandts Vej 31
Aalborg Øst, 9220 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside