Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent hus – Søndag

17 september, 2017 - 10:00 - 16:00

Arbejdet med udbygningen af alle faciliteterne omkring hovedkvarteret i Ans er i fuld gang. De store arealer med rekreative områder er plejet og gjort klar, og de første nye bygninger, som skal indgå som dele i det kommende rekreationscenter ”Lyspunktet” bliver snart projekteret.
Hele projektet bliver gennemført til gavn og glæde for vores mange medlemsfamilier, der kan se frem til at nyde de allerbedste faciliteter under et tiltrængt ophold. Indendørs og udendørs.
Samtidigt vil Lyspunktet på sigt danne rammen om en lang række af de aktiviteter, som hidtil er blevet afviklet på andre lokaliteter.
Få klar besked
Hvor langt er Foreningen med projektet? Hvornår kan flere medlemsfamilier forvente at nyde godt af faciliteterne? Kan man have et barn i intensiv behandling med? Og meget andet. Bestyrelsen og Sekretariatet vil informere og besvare spørgsmål.
Guidet rundvisning
Ved Tange Sø råder FMKB over et stort område. Ta’ med på en guidet rundvisning, hvor I bl.a. kan se alle faciliteterne og nyde den meget smukke natur omkring Tange Sø og Gudenåen.
Frokost
Den friske luft i Ans skærper appetitten, og Foreningen byder således også på en rigtig lækker frokost med stort set alt, der kan tilberedes på en stor grill. Hertil drikkevarer efter eget ønske.
Øvrige aktiviteter
Drej håndtaget i bund på en af Foreningens 6 ATV’ere, de kraftige 4-hjulede motorcykler.
En dukkert i Tange Sø eller en lille sejltur kan måske også friste nogen. Eller med gåtur og en forfriskning nyde samværet i ro og mag med en eller flere af de andre familier fra FMKB.
Hvem kan deltage
Udbygningen af alle faciliteterne i Ans bliver realiseret udelukkende til gavn og glæde for alle Foreningens medlemsfamilier, og derfor er denne invitation kun henvendt til disse.
Lørdag eller søndag?
Bestyrelsen ønsker, at så mange som muligt får lejlighed til at komme til ÅBENT HUS i Ans, og derfor skal I på tilmeldingen sætte kryds ved den dag, der passer jer bedst.
Kan I både lørdag og søndag, sætter i kryds ved begge dage. Før arrangementet får I besked om hvilken dag, I skal komme.
Tilmelding
Ønsker familien at deltage i et af ÅBENT HUS arrangementerne, skal Sekretariatet blot have modtaget jeres tilmelding senest fredag den 18. august. Før aktiviteten vil alle deltagere modtage bekræftelse, besked om hvilken dag samt yderligere praktiske oplysninger.

Detaljer

Dato:
17 september, 2017
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Hjemmeside:
https://fmkb.dk/anselot/

Sted

Danmark

Arrangør